Siirry sisältöön

Uimahalli Solina ja kuntosali Kolina

Uudistettu uimahalli Solina aukaistaan aikaisintaan tammikuussa 2024!

Uimahalli Solina peruskorjausremontissa!

Uimahalli Solinan peruskorjausremontti alkoi 2.5.2022. Alustava aikataulu muutostöiden valmistumiselle on vuoden 2024 alkuun.

Solinan kuntosali tunnetaan jatkossa nimellä Kolina. Kuntosali Kolinan väliaikaiset tilat osoitteessa Pussitie 4, aukaistaan elokuussa 2022.

Linja-autokuljetukset Saloon

Paimion liikuntapalvelut järjestää linja-autokuljetuksen Salon uimahallille torstaisin klo 17-21 välillä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Hellewissä tästä linkistä.

Torstaipäivien uimahallireissujen lisäksi on myös kerran kuukaudessa toteutettavia aamupäiville sijoittuvia retkiä. Näiden retkiä aikataulut ja ilmoittautumiset löytyvät myös edellisen linkin kautta. Kevään 2023 mainos alla.

Uimahallikuljetukset Saloon keväällä 2023

 

Uimahalli Solinan poreallas

Solinan peruskorjausremontti

Solinan peruskorjausremontissa allasosastolla tehdään päivitystä kohti raikkaampaa ilmettä. Opetusallasta ja isoa allasta muokataan käyttäjäystävällisempään suuntaan. Kylmäallas ja poreallas uusiutuvat myös nykyaikaisemmiksi.

Remontin yhteydessä uusitaan myös kassa ja kulunvalvontajärjestelmä. Uudessa sähköisemmässä järjestelmässä poistuvat käytöstä aiemmat paperiset sarjaliput. Ennen peruskorjausremontin alkamista ostetut liput käyvät kuitenkin edelleen Kuntosali Kolinassa sekä yhden (1) vuoden ajan uudistetussa Solinassa laskettuna ensimmäisestä remontin jälkeisestä aukiolopäivästä.