Siirry sisältöön

Lapsiperheiden ja aikuisten sosiaalipalvelut

Sosiaalipalvelut paimiolaisille lapsiperheille ja aikuisille tuottaa Varha, jonka toimesta selvitetään lasten, nuorten, perheiden ja työikäisten sosiaalipalvelujen tarve ja järjestetään tarvittavat sosiaalipalvelut. Saat myös ohjausta ja neuvontaa palveluihin liittyen.

Oranssinen tausta, jonka keskellä valkoisella teksti Pyydä apua.

Pyydä apua!

Painaako mieltäsi joku kysymys, joka liittyy omaan tilanteeseesi tai perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen avun tai tuen tarpeeseen? Pyydä apua sosiaalipalveluista klikkaamalla alla olevaa nappia. Vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Pyydä apua-nappi

Turvakotitoiminta

Turvakoti antaa ympärivuorokautista suojaa, kun sinuun kohdistuu lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa, eikä kotiin ole turvallista jäädä. Turvakotiin voi tulla joko yksin tai lasten kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa asuinkunnasta riippumatta. Palvelu on aina maksutonta.

Voit mennä turvakotiin joko suoraan tai soittamalla etukäteen. Paimiolaisille lähin turvakoti löytyy Turusta osoitteesta Luolavuorentie 7. Turvakotiin tultaessa soita ensin (02-513 4100) henkilökunnalle, joka opastaa oikealle ovelle ja auttaa saapumisessa.
Lisätietoja Turun Turvakodin verkkosivuilta.