Siirry sisältöön

Musiikkiopisto

Paimion pienessä ja pirteässä musiikkiopistossa saat pätevää soitonopetusta monissa eri soittimissa: kitara, viulu, harmonikka, saksofoni, huilu, klarinetti, sello, piano, nokkahuilu. Voit myös laulaa kuorossa tai opiskella yksinlaulua, ja pääset tutustumaan musiikin teoriaan ja historiaan.

Paimion musiikkiopiston 50-vuotisjuhlalogo, jossa luku 50 ja nuottiavaina ja nuottiviivasto.

Tervetuloa!

Paimion pienessä ja pirteässä musiikkiopistossa kaikenikäiset saavat pätevää opetusta kitaran, viulun, harmonikan, saksofonin, huilun, klarinetin, pianon ja nokkahuilun soitossa. Voit laulaa kuorossa ja opiskella yksinlaulua, ja pääset tutustumaan musiikin teoriaan ja historiaan. Kaikki alle kouluikäiset lapset ovat tervetulleita musiikkileikkikouluryhmiin.

Musiikkiopisto antaa taiteen perusopetusta musiikissa laajan oppimäärän mukaan. Tavoitteena on antaa soittamisesta ja laulamisesta monipuoliset perustiedot ja -taidot, joiden avulla musiikista voisi tulla jollakin tavalla osa elämää. Musiikkiopiston opetus on tarkoitettu kaikenikäisille paimiolaisille ja sauvolaisille. Muissa kunnissa asuvat voivat opiskella omakustannushintaan avoimella osastolla. Opetusta annetaan sekä yksilö- että ryhmäopetuksena soittimissa, yksinlaulussa, musiikin teoriassa ja kuoroissa. Alle kouluikäisille on musiikkileikkikouluryhmiä.

Vuonna 2023 Paimion musiikkiopisto vietti 50-vuotisjuhlavuottaan.

YHTEYSTIEDOT:

apulaisrehtori Elina Jaanu puh. 050 463 8446 tai 02 474 5383, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@paimio.fi

Musiikkiopiston tilat sijaitsevat Paimion lukion kanssa samassa rakennuksessa. Käyntiosoite: Sähköyhtiöntie 2, pihan puolelta.