Siirry sisältöön

Palaute

Anna meille ruusuja tai risuja sekä kehitysehdotuksia toimintaamme. Voit käyttää palautekanavaa myös ilmoittaaksesi rikkoutuneista laitteista tai rakenteista. Teemme parhaamme, jotta palautteet tulevat huomioiduiksi.

Ihminen käyttämässä tietokonetta.

Anna palautetta tai kysy Paimion kaupungin palveluista

Voit halutessasi pyytää henkilökohtaisen vastauksen palautteeseen, sekä antaa palautteelle julkaisuluvan. Julkaisuluvan saaneet palautteet, joille on annettu sijainti, julkaistaan Paimion karttapalvelussa ja julkaistut palautteet -sivulla (avautuu uuteen välilehteen).

Palautteiden antajien nimiä tai sähköpostiosoitteita ei julkaista nettisivulla. Julkaisemme vain asialliset palautteet. Varhaiskasvatukseen, opetukseen ja nuoriin liittyviä palautteita ei pääsääntöisesti julkaista.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuslaitoksen palautteet tulee antaa osoitteessa varha.fi/palaute (Linkki avautuu uuteen välilehteen).

Huomioithan, että tietoturvasyistä palautteessa ei tule mainita arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja. Myöskään henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja ei tule mainita.

Ruusuja aidan takana.

Anna palautetta

Valitse aihe, jota palautteesi koskee ja sen jälkeen valitse palautteen luonne. Valitsemalla oikean aiheen varmistat, että palaute menee suoraan oikealle taholle. Jos sopivaa aihetta ei löydy, valitse Muu aihe.

Palautekanava avautuu uuteen välilehteen.

Anna palautetta
Puun oksia.

Selaa julkaistuja palautteita

Palautteita, joille on annettu julkaisulupa, voi tarkastella julkaistujen palautteiden sivuilla. Palautteet, joille on annettu sijainti, ovat näkyvissä myös Karttapalvelussa. Valitse aihealue tai kirjoita asiasana hakeaksesi annettuja palautteita ja niiden vastauksia.

Sivut avautuvat uuteen välilehteen.

Julkaistut palautteet