Siirry sisältöön

Maauimala Ankkalampi

Maauimala eli Ankkalampi sijaitsee Paimion Oinilassa. Maauimalan alueelta löytyvät uimaranta, leikkilaitteita, sauna- ja takkatilat sekä avanto.

Ankkalammen pinnasta heijastuvat poutapilvet ja sudenkorento lentää lammen yllä.

Paimion Maauimala eli Ankkalampi on suosittu, ympärivuotinen liikuntapaikka. Ankkalampi sijaitsee Paimion Oinilassa Sähköyhtiöntien varrella.

Maauimalassa pääset uimaan niin kesäisin kuin talvisinkin. Kesäisin käytössä ovat laituri ja uimaponttoni ja talvisin voit pulahtaa avantoon. Rannalla olevaan saunaan on lisäksi mahdollista varata oma vakiovuoro tai satunnainen vuoro. Paimiolaiset voivat myös osallistua kaupunkilaisten omalle saunavuorolle. Tee sauna- ja takkatilavarauksesi Kiinteistöhuolto 3J:n kautta.

Saunan ja rannan lisäksi Ankkalammen alueelta löytyy kaksi pukukoppia, viemäröidyt WC:t, rantapallokenttä ja roska-astioita. Lapsia ilahduttavat myös vaijeriliuku, keinut, karuselli ja muut rannan leikkivälineet. Rannalla ei ole uimavalvontaa.

Lampi on enimmillään noin 3,5 metriä syvä, mutta pitkän kuivan jakson aikana vedenpinta voi laskea. Lampi on ruopattu vanha suo ja sen pohja on mutaa ja hiekkaa. Lampeen on istutettu ahvenia veden laadun parantamiseksi.

Maauimalan aluetta kiertää noin 1,1 kilometrin mittainen, valaistu kuntopolku. Reitille tehdään talvisin hiihtolatu.

Tupakoithan ainoastaan osoitetulla tupakointipaikalla.

Käyntiosoitteet

Jägerhornintie 4
21530 Paimio

Aukioloajat

Maauimalan alue

Aina avoinna (24/7).

Paimiolaisten vapaa saunavuoro

  • Tiistai 19:00 - 22:00
  • Sunnuntai 09:00 - 13:00

Muut yhteystiedot

Puhelinnumero

+358 24745293 , Viheraluemestari , Maksullinen

Aiheeseen liittyvät palvelut

Maauimala Ankkalampi

Maauimala eli Ankkalampi sijaitsee Paimion Oinilassa. Maauimalan alueelta löytyvät uimaranta, leikkilaitteita, sauna- ja takkatilat sekä avanto.