Siirry sisältöön

Tontin varaaminen

Voit varata ja ostaa tai vuokrata itsellesi Paimion kaupungilta omakotitalo-, rivitalo- tai yritystontin.

Paimion kaupunki myy ja vuokraa halukkaille niin omakotitalo-, rivitalo- kuin yritystonttejakin. Tontit sijaitsevat ympäri kaupunkia ja niiden tarjonta vaihtelee. Voit varata tontin itsellesi kuudeksi kuukaudeksi varausmaksun maksamalla ja tarvittaessa myös jatkaa varausta myöhemmin lisämaksusta.

Löydät tonttitarjonnan ajantasaisen tilanteen sähköisestä tonttikaupasta.

Toimi näin

Tutustu Paimion kaupungin myytäviin ja vuokrattaviin tontteihin sähköisessä tonttikaupassa. Kunkin tontit tarkat tiedot hintoineen löytyvät tonttia klikkaamalla.

Ole yhteydessä paikkatietopäällikköön mikäli kaipaat sinua kiinnostavan tontin esittelyä paikan päällä.

Tee hakemus haluamastasi tontista sähköisessä tonttikaupassa klikkaamalla tontin tiedoissa ”Lisää tämä tontti hakemukseen” ja sitten ”Siirry hakemukseen”. Täytä tietosi ja vahvista varaus klikkaamalla ”Lähetä hakemus”. Tonttivaraus on sitova.

Kun olet varannut tontin, voit maksaa varausmaksun heti verkkopankissa tai pyytää laskun sähköpostiin. Varausmaksun tulee olla maksettuna kolmen arkipäivän sisällä, jotta varaus pysyy voimassa. Omakotitonttien ja rivitalotonttien varausmaksu on 500 euroa per tontti ja hinta hyvitetään kauppahinnassa. Varausmaksu hyvitetään myös vuokratun tontin ostotapauksessa. Varaus on voimassa kuusi kuukautta maksun suorittamisesta.

Voit tehdä varauksen ja suorittaa varausmaksun vaihtoehtoisesti myös palvelupisteellä sen aukioloaikoina.

Mikäli tarvitset kuuden kuukauden jatkoajan varauksellesi, ota yhteyttä kaavoituksen suunnitteluavustajaan. Jatkovarauksen hinta on 250 euroa, sitä ei hyvitetä kauppahinnassa tai vuokranmaksussa.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksullinen

Maksun suuruus riippuu ostettavasta tai vuokrattavasta tontista.

Asiointikanavat

Palvelupaikat

Vistantie 18, 21530 Paimio