Siirry sisältöön

Varhaiskasvatukseen hakeminen

Hae Paimion kaupungin varhaiskasvatuspaikkoja Wilma varhaiskasvatus -järjestelmän kautta.

Värikäs lelukirahvi

Varhaiskasvatukseen voi hakea jatkuvasti, ympäri vuoden. Jos on kyse äkillisestä työllistymisestä tai opiskelemaan menosta, on hakemus jätettävä 2 viikkoa ennen toivottua hoidon alkamista. Muussa tapauksessa varhaiskasvatushakemus on jätettävä 4 kuukautta ennen hoidon alkua.

Hakemus kunnalliseen varhaiskasvatukseen täytetään Wilmassa. Ohjeet Wilma-tunnuksen luomiseen sekä hakemuksen tekemiseen löydät osiosta “Ohjeita Wilman käyttöön”. Jos kaipaat apua hakemuksen tekemiseen, voit varata tapaamisajan varhaiskasvatustoimistoon tai kysyä meiltä apua puhelimitse tai sähköpostilla.

Esiopetus on maksutonta 4 tuntia/päivä. Jos tarvitset lapsellesi esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, huomioi tämä sopivaa palvelutuotetta valitessasi.

Yksityiseen varhaiskasvatukseen haetaan paikkaa suoraan palveluntuottajalta. Poikkeuksena Preitilän ostopalvelupäiväkoti, johon haetaan paikkaa kunnallisella varhaiskasvatushakemuksella.

Päätökset varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikoista lähetetään perheille kirjallisena tai Wilma-varhaiskasvatusjärjestelmän kautta.

 

Ota yhteyttä (puhelinaika klo 9-10)

 

Taru Sysinoro

vs. varhaiskasvatusohjaaja

etunimi.sukunimi@paimio.fi

puh. +35824745240

 

Heli Jääskelä

varhaiskasvatuksen palveluneuvoja

etunimi.sukunimi@paimio.fi

puh. +35824745107

 

Johanna Koivunen

varhaiskasvatuksen palveluneuvoja

etunimi.sukunimi@paimio.fi

puh. +38524745239