Siirry sisältöön

Villen kuntokeidas

Kuva Villen kuntokeitaasta, jossa asiakkaat harjoittelevat laitteilla.

Kuntoilua kaikille

Jokipuistossa on Paimion suurin ulkokuntosali. Villen kuntokeitaan laitteet tarjoavat monipuolisia harjoitusmahdollisuuksia. Välineet on alun perin valittu niin, että ne soveltuvat ikäihmisten käyttöön. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne sopisi erinomaisesti myös kaikille muille kuntoilijoille.

 

Villen Kuntokeitaan rakentaminen

Villen Kuntokeidas valmistui Jokipuistoon kesällä 2017. Se sijaitsee Jokipuiston rantatöyrään ylätasanteella, os. Sirkkelikuja 6.
Kuntokeidas avattiin Jokipuisto- tapahtuman yhteydessä 26.8.2017. Avaajana toimi Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Sari Rannikko.

Villen Kuntokeitaan rahoitus on saatu Ville Rahilan kaupungille tekemästä testamentista. Lisäksi Aluehallintovirastolta saatiin rahoitusta lähiliikuntapaikan rakentamiseen.Ville Rahila teki elämäntyönsä Paimion sahalla, joka 1980-luvulle asti sijaitsi tällä Jokipuiston alueella. Niinpä paikkana Jokipuisto on tälle ulkokuntosalille täydellinen.

Ulkokuntosalin suunnittelussa tiivistä yhteistyötä ovat tehneet kaupungin liikunta-, tekniset- ja  vanhuspalvelut. Yhteistyöllä Kuntokeitaaseen on valikoitunut senioreille soveltuvat laitteet. Villen Kuntokeidas on suunnattu erityisesti ikäihmisille ja se toimii ns. matalan kynnyksen lähiliikkumispaikkana.

Jokipuiston ranta-alueelta rakennettiin myös portaat Kuntokeitaan laitteiden tuntumaan. Portaat toimivat sekä kuntoiluvälineenä, että kulkureittinä.

Villen kuntokeitaan rakentaminen aloitettiin Joulukuussa 2016
Villen kuntokeitaan rakentaminen aloitettiin Joulukuussa 2016
Huhtikuussa 2017 rakennettiin kuntoportaita Jokipuistoon.
Huhtikuussa 2017 Jokipuiston kuntoportaiden rakentaminen oli jo täydessä vauhdissa.

Villen kuntokeidas Paimion karttapalvelussa

Ohita osio

Yhteystiedot

Kaisa Salonen

Kaisa Salonen

Viheraluemestari
Asiantuntija (viranhaltija)