Siirry sisältöön

Rivonmäki

Rivonmäenreitti on Paimion pisin kuntorata. Reitti on helposti saavutettavissa, koska sille pääsee useista kohdista.

Rivonmäenreitti on aivan Paimion keskustan tuntumassa oleva kuntoreitti. Rivonmäenreitti kiertää kokonaisuudessaan metsämaastossa.

default

Rivonmäenreitti on helppokulkuinen kuntorata

Rivonmäenreitin virallinen lähtöpaikka on Paimion urheilupuisto. Sieltä lähdettäessä matkaa kertyy 6,3 km. Ensimmäinen ja viimeinen kilometri ovat edestakaisin kuljettavaa osuutta. Matkalla on myös oikaisumahdollisuus, jota käyttämällä matkaksi kertyy n. 3 km. Reitti noudattelee suurelta osin matkastaan asuinalueiden reunamia, joten se on helposti asukkaiden käytettävissä. Jos saavut reitille autolla, pysäköintipaikkoja löytyy Syybyntien ja Naskarlantien varresta, sekä hiihtoputki Paipilta.

Rivonmäenreitti on valaistu ja valot palavat aamuisin klo 6.00 alkaen valoisaan asti, ja illalla ne syttyvät hämärän laskeuduttua ja sammuvat klo 22.00. Reitin pinta on kivituhkaa ja sitä on mukava kulkea myös lastenvaunujen kanssa, tai vaikka pyörällä. Lumiseen aikaan kuntorata on varattu hiihtäjien käyttöön.

Reitin maisemat ovat pääosin puisto- ja talousmetsää. Asutusta on näkyvissä suurella osalla matkasta. Eteläisin osa reitistä on lähellä E18 -moottoritietä, jolta kantautuu melua. Moottoritien läheisyydessä on laavu, jota voi käyttää lepohetkeen. Tulentekopaikkaa ei ole. Reitin varrella on myös penkkejä lepotaukoja varten.

Paimion urheilupuiston osoite on Vistantie 63.

 

Rivonmäenreitti Paimion karttapalvelussa

Ohita osio

Yhteystiedot

Kaisa Salonen

Kaisa Salonen

Viheraluemestari
Asiantuntija (viranhaltija)

Ulkoilureittien tapahtumat