Siirry sisältöön

Osallisuus ja yhteistyö

Kulttuurin alueella tehdään mittavaa yhteistyötä niin paikallisesti kuin alueellisella tasolla.

Tanssitaiteijat esiintymässä kauniina kesäpäivänä kerrostalon piha-alueella.

Paimion kulttuuripalvelut tekee laajamittaista yhteistyötä kaupungin organisaation sisällä. Mittavinta yhteistyö on sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan muiden toimijoiden, kuten kirjaston, Paimion opiston sekä liikunta– ja nuorisopalveluiden kanssa. Tärkeä paikallinen yhteistyöelin on vuodesta 2020 alkaen toiminut Järjestöfoorumi, joka avulla yhteistyötä ja vuoropuhelua kaupungin ja järjestöjen välillä kehitetään. Syyskuussa 2021 toteutettiin Järjestöfoorumin alaisuudessa toimivan Järjestöparlamentin ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan alaisten toimijoiden kanssa Harrastusralli Paimio Go -tapahtuma. Kesälle 2022 on suunnitteilla toteuttaa Harrastusmessut.

Luonnollisesti yhteistyötä tehdään hankekohtaisesti yksittäisten järjestöjen, yritysten ja henkilöiden kanssa tarpeen mukaan. Esimerkiksi Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa on jo usean kesän aikana toteutettu Tanssikulkurit-kiertuepäivä Paimiossa.

Kultturiretkke-nettisivuston kuva, joka on kollaasi Varsinais-Suomen kuntien kulttuurikohteista.

Kulttuuria kunnissa -verkosto

Varsinais-Suomen kuntien kulttuurivastaavien keskuudessa on toiminut jo viitisentoista vuotta Kulttuuria kunnissa -yhteistyöverkosto (toimi aluksi nimellä Oikeesti jotakin -verkosto). Maakunnan kulttuurivastaavat ovat verkoston avulla saaneet apua oman kuntansa kulttuurityöhön. Verkoston puitteissa on toteutettu tehty myös yhteisiä hankkeita sekä yhteistä markkinointia.

Verkoston kautta on tehty yhteistyötä myös  Taiteen edistämiskeskuksen ja Varsinais-Suomen liiton kanssa.

Paimion postilaatikkoa avataan.

Vinkkejä ja palautteita

Kulttuuripalvelut vastaanottaa mielellään erilaisia palautteita nykyisestä toiminnasta ja vinkkejä toiminnan kehittämiseen.
Palautteiden ja vinkkien lähettämisessä voi hyödyntää niin kirjepostia, sähköpostia, puhelinta kuin vaikkapa kaupungin omaa palautejärjestelmää.

Anna palautetta