Siirry sisältöön

Talviliikuntapaikkoja käyttökuntoon

Luistelukenttää jäädytetään

Talvinen sää siivittää talviliikuntapaikkojen kunnostuksia.

Luistelukentistä käyttökunnossa ovat jo Jokelan kenttä, Tapiolan kenttä, Vistan koulun kenttä sekä Hanhijoen kenttä, jota jäädytetään myös paikallisten talkoolaisten voimin. Jääkerroksen ollessa vielä ohutta, kannattaa varautua epätasaisuuteen ja mahdollisesti hiekkaan tai muuhun roskaan jään pinnalla. Hiihtoväylistä tampataan tänään Rivonmäenreitti sekä Varasvuoren ja Oinilan kuntoradat. Latujen ja puistolatujen tekoon tarvitaan vielä reippaasti lisää lunta.

Kaupungin talviliikuntapaikoista on saanut ajantasaista tietoa jo vuosien ajan kaupungin verkkosivujen omasta ”talviliikuntapaikka infosta”. Kaupungin verkkosivujen uudistuksen myötä myös ajantasainen tiedottaminen talviliikuntapaikoista uudistuu. Sivu on vielä työn alla, mutta se saataneen julkaisukuntoon lähiaikoina, josta tiedotetaan erikseen. Siihen asti talviliikuntapaikoista tiedotetaan ajoittain kaupungin Facebook-sivujen kautta.

Sääennusteet lupailevat hyvin talvisia kelejä, joten talviliikuntapaikkojen kunnostuksia päästään jatkamaan. Viime vuotiseen tapaan kunnostamme myös talvikävelyreittejä sekä talvipyöräilyreittejä. Unohtaa ei kannata myöskään monia mäenlaskupaikkoja.

Talviliikuntapaikkoihin kannattaa tutustua kaupungin verkkosivuilla.

Terveisin,

Tekniset ja ympäristöpalvelut