Siirry sisältöön

Talviliikuntakausi alkanut – tilanneseuranta tarjoaa ajantasaisen tiedon

Talvi on alkanut ja sen myötä myös erilaisten talviliikuntapaikkojen kunnostus on päässyt Paimiossa vauhtiin.

Luistelijoita ulkojääkentällä sekä lumisessa säässä jäätä kolalla puhdistava mies.

Kuva: MammaJ

Tärkein uudistus alkaneelle kaudelle on uuden ajantasaisen talviliikuntapaikkojen tilanneseurannan käyttöönotto. Tilanneseuranta toimii Paimion karttapalvelussa. 

Karttapalvelun aineistovalikosta pitää valita ”TALVILIIKUNTAPAIKKOJEN TILANNETIETO”. Se antaa kartalle näkyviin kaikki tilanneseurannan piirissä olevat kohteet, joita ovat luistelukentät, hiihtoladut, talvikävelyreitit ja talvipyöräilyreitit. Karttaa voi zoomata haluamasi kohteen osalta lähemmäs ja klikkaamalla kohdetta saat tiedon sen ylläpidon tilanteesta. Valikosta voit myös klikata näkyviksi kohteiksi vain esimerkiksi luistelukentät. Kohteiden värit symboloivat sen hetkistä ylläpidon tilannetta. Linkki talviliikuntapaikkojen tilannetietoon löytyy myös kaupungin verkkosivujen etusivulta.

Kuvakaappaus Paimion kartasta, johon värikoodein on merkitty ulkoliikuntapaikkojen kuntotietoja.

Tulemme jatkossakin tiedottamaan merkittävimmistä talviliikuntaan liittyvistä asioista kaupungin verkkosivuilla ja Facebookissa, mutta jatkuva tilannetiedon päivitys tapahtuu karttapalvelun avulla. Se toimii sekä selaimella, että mobiililaitteilla.

Toinen uusi palvelu tälle kaudelle on valjakkohiihdon mahdollistaminen Rivonmäenreitillä. Valjakkohiihdolle on oma aikataulunsa sekä ohjeet ja säännöt. Valjakkohiihdon osalta tiedotamme tarkemmin erikseen kaupungin omissa kanavissa sekä Kunnallislehden Paimion kaupunki tiedottaa” -liitteessä perjantaina 1.12.

Suosittelemme etsimään tietoa Paimion talviliikuntapaikoista ja ylipäätään ulkoliikuntapaikoista kaupungin verkkosivuilta Ulkoliikunta -osiosta