Siirry sisältöön

Paimiolaiset yhdistykset mukaan Lähellä.fi -palveluun

Lähellä.fi -verkkopalvelu on maksuton viestintäkanava yleishyödyllistä toimintaa tarjoaville yhdistyksille, järjestöille ja yhteisöille. Se auttaa ihmisiä löytämään monipuolista ja merkityksellistä järjestö- ja yhdistystoimintaa ympäri Suomen.

Kojuja ja ihmisiä Jokipuistossa.

Palvelun avulla yleishyödylliset toimijat saavat toiminnalleen näkyvyyttä ja lisää osallistujia toimintaansa. Palvelun toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Paimiolaiset yhdistykset mukaan!

Lähellä.fi -palveluun ilmoitettuja yhdistystietoja hyödynnetään mm Know your Hoods -palvelussa, johon Paimio on juuri lähtemässä mukaan. Paimio julkaisee lähiaikoina myös SunPaimio -mobiilisovelluksen, josta tulee löytymään kattavasti palveluja niin asukkaille kuin Paimiossa vieraileville. Yhdistysten palvelut löytyvät myös SunPaimio -mobiilisovelluksesta, kun yhdistys on tietonsa syöttänyt edellä mainittuun Lähellä.fi -palveluun.  Rekisteröitymisen jälkeen saa syötettyä palveluun niin perustiedot kuin tapahtumailmoituksetkin.

Infotilaisuuksia läpi kevään

Lähellä.fi -palvelu järjestää kevään aikana kerran kuukaudessa infotilaisuuksia Lähellä.fi-palvelusta, sen käyttämisestä ja siihen rekisteröitymisestä. Infoissa myös vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja kerromme miten saat kaiken hyödyn irti Lähellä.fi:stä.⁠ Kaikissa infoissa käydään läpi perusasiat palvelusta, sekä siihen rekisteröityminen ja tiedon ilmoittaminen. Tämän lisäksi infoissa on usein jokin erityinen ajankohtainen teema.