Siirry sisältöön

Föli-korttien myynti alkaa Paimiossa 17.6.

Föli-korttien myynti alkaa Paimion palvelupisteessä. Fölin avajaistapahtuma järjestetään Paimion Sähkömuseossa maanantaina 1.7. klo 12 - 16.

Föli-kortti ja latauslaite.

Matkakorttien myynti

Fölin matkakorttien myynti alkaa Paimion kaupungintalon palvelupisteessä (Vistantie 18) maaanantaina 17.6.. Matkakortteja voi Paimiossa käyttää Fölin liikennöiviin busseihin heinäkuun alusta alkaen. Matkakortti maksaa 5€ ja niitä saa ostettua Paimion palvelupisteen lisäksi muista Fölin myyntipisteistä. Matkakortteja voidaan ladata Fölin palvelu- ja lautauspisteillä. Paimiossa palvelupiste on kesällä 1.7.-4.8. kiinni, jolloin Föli-korttia voidaan ladata R-kioskilla. Föli-kortteja on saatavana mm. kausi- ja arvokortteina.

Palvelupisteen aukioloajat:

ma: 9 – 17
ti: 9 – 15:30
ke: 10 – 15:30
to: 9 – 15:30
pe: 9 – 15:30

Matkakorttien muita latausvaihtoehtoja ovat Fölin lippuautomaattiFöli-sovellus sekä Fölikauppa verkkosivut. Matkakortteja voi ladata etukäteen, kausi alkaa vasta ensimmäisestä käytöstä.

Fölin avajaistapahtuma

Paimion liittyessä Föliin järjestetään ma 1.7. avajaistapahtuma Sähkömuseolla (Vistantie 24A) klo 12 – 16. Paikalla Fölin edustajia liikkuvalla myyntipisteellä, josta voi mm. matkakortteja ostaa. Museolla on tällöin myös Avoimet ovet ja klo 14 opastettu kierros museon näyttelytiloissa. Esiintymässä kaupungin kesämuusikko klo 13.30.

 

Koulukuljetukset ja Föli-koululaiskortit

Koulukuljetusten liikennöimisestä ja matkakorttien lunastuksesta ilmoitetaan myöhemmin kesäkuussa.

Turun seudun joukkoliikenne Föli

Paimion kaupungin verkkosivut ovat saaneet Joukkoliikenne Paimiossa -osion, josta löytyvät omat alasivunsa Fölille ja muulle joukkoliikenteelle.