Nuorten Paimio

Hei, ja kiva kun tulit katsomaan, mitä Paimio tarjoaa nuorille!


Paimion kaupunki tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa leirien, retkien ja eri nuorisotapahtumien muodossa. Perusnuorisotyö sisältää Nuorisotalo Tillintuvan avointen ovien toimintaa, nuorisovaltuustotoimintaa, tukioppilastoimintaa sekä työskentelyä sosiaalisessa mediassa. Käyhän klikkaamassa, jollet vielä ole ehtinyt!


Tärkeää meille on myös nuorten sosiaalinen vahvistaminen, johon liittyy erityisnuorisotyö, etsivä nuorisotyö ja nuorten pajatoiminta. Ota yhteyttä, jos tuntuu siltä että tarvitset neuvoa, apua, ohjausta!


Nuorisotyön ammattilainen kohtaa ja on läsnä nuoren arjessa -tavoitteemme on olla lähellä ja saavutettavissa! Tule mukaan - tee ehdotuksia. Nähdään!
Ajankohtaiset uutiset nuorille

31.10. Kysely Jokipuiston leikkialueeseen liittyen

Leikkialueen suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja kyselyllä kaupunki kartoittaa kuntalaisten toiveita esim. leikkivälineiden suhteen.

Lue lisää

 

31.10. Kysely Paimion Urheilupuistoon liittyen

Vastaukset viimeistään ma 19.11.2018 klo 24:00, jonka jälkeen kysely sulkeutuu. Kyselyn tulokset käsitellään 26.11.2018 klo 17:00 pidettävässä yleisötilaisuudessa Paimiosalissa.

Lue lisää

 

23.10. Opiskelustipendin haku avattu

Paimion kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunta julistaa haettavaksi opiskelustipendin vähävaraisille paimiolaisille opiskelijoille. Stipendin suuruus on 100 - 200 € ja niitä myönnetään 1 - 2 henkilölle/hakuvuosi. Stipendi myönnetään Mauri Perkonojan rahastosta. Hakuaika päättyy 19.11.2018 klo 15.30.

Lue lisää

16.10. Paimion asukkaat ovat tyytyväisiä yhdyskuntateknisiin palveluihin

Konsultointi- ja kehittämisyhtiö FCG järjesti keväällä 2018 22 kunnassa kyselytutkimuksen, jossa tiedusteltiin asukkaiden mielipiteitä kuntien tuottamista yhdyskuntateknisistä palveluista, kuten katujen ja puistojen hoidosta, katuvalaistuksesta ja jätehuollosta. Paimio sijoittui erittäin korkealle monessa tutkimuksen alakategoriassa.

Lue lisää

 

12.10. Elintapaohjauksen palvelutarjotin on nyt julkaistu

Paimion elintapaohjauksen palvelutarjotin on koottu issuu-julkaisuksi.

Lue lisää

6.9. Muutoksia Turku-bussilinjaston (701-709) pääte-ja lähtöpisteeseen 24.9. alkaen

Turun kauppatorilla tapahtuu merkittäviä joukkoliikenteen muutoksia 24.9. alkaen. Kauppatorin rakennustyömaa siirtää linja-autot useaksi vuodeksi tilapäisille pysäkeille ja reiteille.

Lue lisää

26.7. Ajankohtaista NuortenTuvalta ja etsivästä nuorisotyöstä

NuortenTuvan pajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön kohderyhmänä ovat 16-29 -vuotiaat paimiolaiset ja sauvolaiset nuoret, jotka ovat jääneet koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolelle.

Lue lisää

21.6. Paimion kaunein kotipihakilpailu 2018

Paimion pihakilpailu tulee taas! Vuoden 2018 kilpailualueena on Kyysilä ja Preitilä sekä tien 2343 lähialueet. Ilmoittaudu mukaan 17.8. mennessä.

Lue lisää


Tulevat tapahtumat nuorille

5.11. Nuorisotalo Tillintuvan nuorten illat Tillintuvan nuorten illat pyörivät myös marraskuussa! illat ovat tarkoitettuja 13-19-vuotiaille nuorille.
7.11. Tillintuvan IP-nuokkari alakoululaisille Toimintaa myös marraskuussa. Tervetuloa mukaan!
20.11. Pienvesistöjen kansalaistaidot -luento Paimiosalissa Iktyonomi, vesiasiantuntija Janne Tolonen opastaa kotiseututoimijoita, paikallisyhteisöjä, maanomistajia ja yksityisiä ihmisiä pienvesien tunnistamiseen, huomioimiseen, käytännön talkootoimintaan ja seurantaan.
25.11. Kaupungintalon joulumarkkinat Perinteiset joulumarkkinat jälleen viikkoa ennen adventtia Paimion kaupungintalolla.
28.11. Pianomatinea lukion ruokalassa
29.11. Maatalouden vesienhoitoa ja perinnemaisemia Paimionjoen vesistöalueella -luento Paimiosalissa Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistyksen puheenjohtaja, maatalous- ja ympäristöneuvoja Eriika Lundström johdattelee maatilan arjen ajankohtaisteemoihin uusimpien tietojen ja havaintojen valossa.
1.12. Liikettä talveen -tapahtuma Paipissa Hiihtotunneli Finnfoam Paipissa järjestetään lauantaina 1. joulukuuta Liikettä talveen -tapahtuma, joka esittelee myös esteettömiä talviliikuntamahdollisuuksia.
2.12. Perinteinen joulukonsertti Paimion seurakunnan ja Paimion opiston yhteinen joulukonsertti pidetään sunnuntaina 2.12. klo 15:00 Pyhän Mikaelin kirkossa. (os. Vistantie 20)
2.12. Joulukujan avajaiset Postinkujalla Perinteiset Joulukujan avajaiset pidetään Paimion Postinkujalla sunnuntaina 2.12.2018 klo 17.00. Ohjelmassa on perinteiseen tapaan joulurauhan julistus, glögi- ja piparitarjoilu, joulupukin vierailu karkkikulhoineen sekä elävää joulumusiikkia.
14.12. Musiikkiopiston joulukonsertti