Siirry sisältöön

Yrityspalvelut

Paimion elinkeinoelämä on mielenkiintoinen sekoitus jättimäisiä monikansallisia yrityksiä, kiertotalouden uranuurtajia, mikroyrityksiä, designia, huipputeknologiaa, turismia sekä alkutuotantoa. Tämä pohja yhdessä hyvien kulkuyhteyksien ja uusien kustannustehokkaiden yritysalueiden kanssa luo erinomaiset puitteet kasvavalle yritystoiminnalle.

Työntekijä teollisuushallissa.

Paimiossa on dynaaminen yrityselämä

Aktiivisten yrittäjien ja kaupungin organisaation yhteistyö synnyttää jatkuvasti uusia ideoita ja projekteja kaikkien asukkaiden iloksi ja hyödyksi. Paimion kaupunki on yhdessä Paimion Yrittäjät Ry:n kanssa perustanut alueelle yhteisen kehitysyhtiön – Paimion Kehitys Oy:n. Tämä ratkaisu on monipuolistanut ja syventänyt merkittävästi alueen yritysyhteistyötä.

Paimion alueella toimivien n. 777 yrityksen joukosta löytyvät kaikki modernin kaupungin asukkaiden ja yritysten tarvitsemat palvelut ja suuri määrä ainutlaatuisia tuotteita.

Paimio sinua varten

Paimio haluaa nyt todellakin olla olemassa sinua varten.  www.sunpaimio.fi yrityshakemiston kautta löydät juuri sinulle oikeat palveluntuottajat. Tämä palvelu on yhdessä sisarpalvelunsa visitpaimio.fi kanssa luotu apuvälineeksi Paimiossa matkaaville, asuville ja yrittäville. Ne ovat Paimion elävä tori tai ehkä myöhemmässä vaiheessa jopa kokonainen basaari.

Paimion kaupungin palvelulupaus yrittäjille ja yrityksille on: Tehdään yhdessä joustavasti, jotta sinun yrityksesi menestyy. Kaupungin avainasiakastiimi ja Paimion kehitys Oy henkilökunta palvelevat yritysten muuttuvia tarpeita.

Kiertotaloushanke

Paimio on vetovastuussa parhaillaan käynnissä olevassa kiertotalousteemaverkostohankkeessa. Siinä on mukana 7 seutukaupunkia, jonka yrityksille tarjotaan mahdollisuuksia parantaa näkemyksiään kiertotalouteen liittyvistä liiketoimintamahdollisuuksista. Lue lisää kiertotaloushankkeesta.

Kiertotaloushankkeen blogijulkaisut

Kiertotalousteemaverkostohanke julkaisee vuoden 2023 aikana kuukausittain blogitekstejä ajankohtaisista kiertotalousteemoista. Tutustu ja lue!

 

Elinvoimaviesti

Paimion kaupungin elinkeinopalvelut tuottavat säännöllisesti ilmestyvää uutiskirjettä Elinvoimaviestiä.
Elinvoimaviestissä kerrotaan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta liittyen Paimion kaupungin elinvoimaan ja elinkeinotoimintaan.

Tilaa itsellesi Elinvoimaviesti!

Tuoreimmat elinvoimaviestit

Huhtikuu 2023

Helmikuu 2023

 

Turun seutu – Turku Business Region

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä, jossa on tarjolla yrityksille ja yrittäjäksi aikoville maan parhaat palvelut. Turku Business Region – Paimio sen yhtenä osana – tarjoaa vahvat lähtökohdat yritys- ja innovaatiotoiminnalle.

Paimiossa yritys- ja elinkeinoasioissa kumppanisi on Paimion Kehitys Oy. Tarkemman kuvauksen palveluista ja yhteyshenkilöistä löydät osoitteesta paimionkehitys.fi.

Turku Business Region
Paimion kehityksen logo.

Paimion Kehitys Oy

Paimion Kehitys Oy on Paimion kaupungin ja Paimion Yrittäjät ry:n yhdessä omistama yhtiö, jonka tehtävänä on kehittää Paimion seudun elinvoimaa ja alueen toimijoiden välistä kumppanuutta.

Paimion kehitys