Siirry sisältöön

Yrityspalvelut Paimiossa

Paimion elinkeinoelämä on mielenkiintoinen sekoitus kansainvälisiä yrityksiä, kiertotalouden toimijoita, mikroyrityksiä, designia, huipputeknologiaa ja alkutuotantoa maustettuna turismilla ja kulttuurilla. Tämä kokonaisuus yhdessä hyvien kulkuyhteyksien ja toimivien yritysalueiden kanssa tarjoaa erinomaiset puitteet kasvavalle elinvoimalle ja yritystoiminnalle.

Työntekijä teollisuushallissa.

Paimiossa on dynaaminen yrityselämä

Aktiivisten yritysten, yrittäjien ja kaupungin organisaation yhteistyö luo jatkuvasti uutta elinvoimaa. Paimion kaupunki omistaa kehitysyhtiö Paimion Kehitys Oy:n, jossa myös Paimion Yrittäjät ry on osakkaana.

Paimion alueella toimivien yli 1 000 yrityksen ja yrittäjän joukosta löytyvät kaikki modernin kaupungin asukkaiden ja yritysten tarvitsemat palvelut ja tuotteet.

Kaupunki ja yrittäjäyhdistys ovat toukokuussa 2024 allekirjoittaneet myös yhteisen elinvoimalupauksen, jonka tavoitteena on niin kaupungin kuin paikallisten yritystenkin elinvoiman lisääminen

Paimion Kehitys Oy:n brändit

Paimion Kehitys toimii kolmen brändin kautta:

SunPaimio on kaupunkilaisten oma elinvoimabrändi. Sunpaimio.fi-sivustolta löydät palvelut yrityksille ja yrittäjille ja mm. yrityshakemiston. SunPaimio-mobiilisovellus palvelee yritysten ohella myös kaupunkilaisia toimien tietopankkina, hakupalveluna ja uutissovelluksena kaikille paimiolaisille ja Paimiossa toimiville.

VisitPaimio on Paimion matkailubrändi, joka tuo paimiolaiset yritykset ja yrittäjät kaupunkiin saapuvien turistien ja vieraiden tietoisuuteen. Visitpaimio.fi-sivusto tarjoaa säännölliselle ja satunnaiselle vieraalle kaiken tarvittavan tiedon Paimion yrityselämän palveluista.

Reborn In Paimio on Paimion kiertotalousbrändi. Paimion kaupungin kiertotaloustoiminteet ja vihreän siirtymän edistäminen ovat osa kokonaisuutta. Myös esimerkiksi Paimion Muotiviikko toteutuu tämän brändin alla.

Elinvoimaviesti

Paimion kaupungin elinkeinotoimi julkaisee säännöllisen epäsäännöllisesti ja tarpeen mukaan ilmestyvää uutiskirjettä Elinvoimaviestiä. Elinvoimaviestissä kerrotaan ja tiedotetaan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta liittyen Paimion kaupungin elinvoimaan ja elinkeinotoimintaan.

Tilaa itsellesi Elinvoimaviesti!

 

 

Business Turun logo, jossa sinisellä teksti Business Turku.

Turun seutu – Turku Business Region

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy toimii 1.11.2023 alkaen Business Turku -nimellä. Nimi kuvastaa yhtiön tehtävää yritysten menestyksen vauhdittajana ja toimii Turun alueen liiketoiminnan markkinointibrändinä kansainvälisesti.

Yhtiön tehtävä on kehittää koko Turun seutua tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten, korkeakoulujen ja julkisen sektorin kanssa sekä tarjota maksuttomia palveluita yrittäjäksi haluaville ja alueen yrityksille. Toimintaa rahoittavat Turun kaupunki sekä kymmenen muuta ympäryskuntaa.

Business Turku  – Paimio sen yhtenä osana – tarjoaa vahvat lähtökohdat yritys- ja innovaatiotoiminnalle.

 

Business Turku
Paimion kehityksen logo.

Paimion Kehitys Oy

Paimion Kehitys Oy on Paimion kaupungin ja Paimion Yrittäjät ry:n yhdessä omistama yhtiö, jonka tehtävänä on kehittää Paimion seudun elinvoimaa ja alueen toimijoiden välistä kumppanuutta.

Paimion kehitys