Siirry sisältöön

Yrityspalvelut

Paimion elinkeinoelämä on mielenkiintoinen sekoitus jättimäisiä monikansallisia yrityksiä, kiertotalouden uranuurtajia, mikroyrityksiä, designia, huipputeknologiaa, turismia sekä alkutuotantoa. Tämä pohja yhdessä hyvien kulkuyhteyksien ja uusien kustannustehokkaiden yritysalueiden kanssa luo erinomaiset puitteet kasvavalle yritystoiminnalle.

Työntekijä teollisuushallissa.

Paimiossa on dynaaminen yrityselämä

Aktiivisten yrittäjien ja kaupungin organisaation yhteistyö synnyttää jatkuvasti uusia ideoita ja projekteja kaikkien asukkaiden iloksi ja hyödyksi. Paimion kaupunki on yhdessä Paimion Yrittäjät Ry:n kanssa perustanut alueelle yhteisen kehitysyhtiön – Paimion Kehitys Oy:n. Tämä ratkaisu on monipuolistanut ja syventänyt merkittävästi alueen yritysyhteistyötä.

Paimion alueella toimivien n. 777 yrityksen joukosta löytyvät kaikki modernin kaupungin asukkaiden ja yritysten tarvitsemat palvelut ja suuri määrä ainutlaatuisia tuotteita.

Paimio sinua varten

Paimio haluaa nyt todellakin olla olemassa sinua varten.  www.sunpaimio.fi yrityshakemiston kautta löydät juuri sinulle oikeat palveluntuottajat. Tämä palvelu on yhdessä sisarpalvelunsa visitpaimio.fi kanssa luotu apuvälineeksi Paimiossa matkaaville, asuville ja yrittäville. Ne ovat Paimion elävä tori tai ehkä myöhemmässä vaiheessa jopa kokonainen basaari.

Paimion kaupungin palvelulupaus yrittäjille ja yrityksille on: Tehdään yhdessä joustavasti, jotta sinun yrityksesi menestyy. Kaupungin avainasiakastiimi ja Paimion kehitys Oy henkilökunta palvelevat yritysten muuttuvia tarpeita.

Seitsemän seutukaupungin kiertotalousteemaverkosto-hanke

Seitsemän seutukaupungin kiertotalousteemaverkosto-hanke tuli päätökseen viime vuonna. Nimensä mukaisesti Varsinais-Suomen liiton rahoittamassa ja Paimion kaupungin vetämässä hankkeessa olivat mukana myös kuusi muuta seutukaupunkia; Forssa, Heinola, Huittinen, Kristiinankaupunki, Nivala ja Sastamala. Löydät hankkeen loppuraportin ja blogitekstit täältä.

Elinvoimaviesti

Paimion kaupungin elinkeinopalvelut tuottavat säännöllisesti ilmestyvää uutiskirjettä Elinvoimaviestiä.
Elinvoimaviestissä kerrotaan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta liittyen Paimion kaupungin elinvoimaan ja elinkeinotoimintaan.

Tilaa itsellesi Elinvoimaviesti!

Tuoreimmat elinvoimaviestit

Huhtikuu 2023

Helmikuu 2023

 

Business Turun logo, jossa sinisellä teksti Business Turku.

Turun seutu – Turku Business Region

Turun seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy toimii 1.11.2023 alkaen Business Turku -nimellä. Nimi kuvastaa yhtiön tehtävää yritysten menestyksen vauhdittajana ja toimii Turun alueen liiketoiminnan markkinointibrändinä kansainvälisesti.

Yhtiön tehtävä on kehittää koko Turun seutua tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten, korkeakoulujen ja julkisen sektorin kanssa sekä tarjota maksuttomia palveluita yrittäjäksi haluaville ja alueen yrityksille. Toimintaa rahoittavat Turun kaupunki sekä kymmenen muuta ympäryskuntaa.

Business Turku  – Paimio sen yhtenä osana – tarjoaa vahvat lähtökohdat yritys- ja innovaatiotoiminnalle.

 

Business Turku
Paimion kehityksen logo.

Paimion Kehitys Oy

Paimion Kehitys Oy on Paimion kaupungin ja Paimion Yrittäjät ry:n yhdessä omistama yhtiö, jonka tehtävänä on kehittää Paimion seudun elinvoimaa ja alueen toimijoiden välistä kumppanuutta.

Paimion kehitys