Siirry sisältöön

Ikääntyneiden vuokra-asunnot

Ehtookonnun rivitalot

Paimion Palvelukeskussäätiön omistamat Ehtookonnun rivitalot sijaitsevat Paltanpuiston Palvelukeskuksen läheisyydessä kävelymatkan päässä Paimion kaupungin keskustan palveluista. Ehtookonnun alueella on kuusi rivitaloa, jossa on yhteensä 31 asuntoa.

Asuntojen vuokrasopimukset tekee säätiöasiamies Petra Porvari, p. 050 374 1301.

Niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat alentuneen toimintakykynsä ja / tai sairautensa vuoksi tukea kotona selviytymisessä on mahdollisuus saada Ehtookonnussa asumisensa tueksi kotihoidon palveluja. Hoito- ja palvelusuunnitelmassa kartoitetaan mahdollisten palvelujen tarve.

Senioritalot A & B

Paimion Palvelukeskussäätiön omistamissa Senioritalo A:ssa, osoitteessa Paltantie 6 sekä Senioritalo B:ssä, osoitteessa Alvan Aallontie 6 on suunnitteluissa otettu huomioon ikäihmisten tarpeet. Suunnittelussa on huomioitu esteettömyys sekä turvallinen kotona asuminen.

A-talo valmistui 10/2017 ja se on neljäkerroksinen. Katutasossa on Paimion kaupungin kotihoidon toimistotilat. A-talossa on 20 asuntoa kooltaan 39 m² – 51 m². Asunnoista kaksi on kaksioita.

B-talo valmistui 10/2019 ja se on viisikerroksinen. Asuntoja B-talossa on yhteensä 30, kaikki kooltaan 35 m².

Molemmissa taloissa on asukkaiden käytössä yhteiset kerho- ja saunatilat.

Kerhohuoneessa talon asukas voi järjestää vaikka nimi-tai syntymäpäiväjuhlat. Kerhohuoneissa on keittiövarustus valmiina. Kerhohuoneen käyttö sisältyy asukkaan vuokraan.

Senioritalojen asukkailla, kuten muillakin paimiolaisilla ikäihmisillä, on mahdollisuus käyttää viereisen Paltanpuiston Palvelukeskuksen palveluita ja harraste- ja virkistystoimintaa hyväkseen. Senioritaloissa sen sijaan ei ole henkilökuntaa eikä muita palveluita. Jos asukkaalla on tarvetta kotihoidolle nyt tai tulevaisuudessa, silloin käännytään Varsinais-Suomen hyvinvointialueen, Varhan kotihoidon puoleen, joka laskuttaa sovituista palveluista erikseen.

Senioritalo_julkisivu_kaakkoon
Senioritalo A julkisivu kaakkoon

 

Senioritalo B julkisivu sekä 1. ja 2. krs

Pohjapiirustus 2. krs

Pohjapiirustus 3. krs

Pohjapiirustus 4. krs

Senioritalojen asuntohakemus

Asuntojen hakulomakkeita saa säätiöasiamies Petra Porvarilta, joka tekee myös vuokrasopimukset.

Yhteystiedot:

Paimion palvelukeskussäätiö
Petra Porvari, säätiöasiamies
saatioasiamies@paimionpalvelukeskus.fi
p. 050 374 1301

Välitien rivitalot

Paimion seudun vanhustenkotiyhdistys ry:n omistamat Välitien rivitalot sijaitsevat osoitteessa Välitie 6, 21530 Paimio, noin 1,5 km Paimion keskustan palveluista ja runsaan kilometrin päässä Paltanpuiston Palvelukeskuksen palveluista. Välitien alueella on kahdeksan rivitaloa, jossa on yhteensä 40 asuntoa.

Asuntojen vuokrasopimukset tekee Lounais-Suomen OP-Kiinteistökeskus, puh. 010 257 6172.

Niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat alentuneen toimintakykynsä ja / tai sairautensa vuoksi tukea kotona selviytymisessä, on mahdollisuus saada Välitien rivitaloissa asumisensa tueksi kotihoidon palveluja. Hoito- ja palvelusuunnitelmassa kartoitetaan mahdollisten palvelujen tarve.