Siirry sisältöön

Paimion polku

Paimion polku on yhteensä 17,1 kilometriä pitkä ulkoilureitti. Polku koostuu niin kuntopoluista, metsäteistä, metsäpoluista kuin maantiestäkin.

Paimion polulla on pitkospuita helpottamassa kulkua.

Paimion polulla on paljon rakenteita helpottamassa kulkua.

Paimion polku on vaihtelevamaastoinen ulkoilureitti. Se alkaa Paimion urheilupuistolta ja päättyy samaan paikkaan mutta on helposti kierrettävissä myös osittain, muualta aloittaen. Kokonaan kierrettynä polulle tulee matkaa 17,1 kilometriä.

Reitti on merkitty puisin opasmerkein, joissa on sinistä, valkoista ja vihreää. Merkinnät ja viitat on sijoitettu nimellisen kulkusuunnan mukaan eli vastapäivään.

Urheilupuistoa lähinnä oleva osuus, yhteensä noin viisi kilometriä, on Rivonmäen reittiä eli valaistua, tasapohjaista kuntopolkua. Rivonmäen reitiltä poistutaan polkua ja pyörä-/maantietä pitkin Valtatie 1:n alitse ja 110-tien ylitse etelään, Hiekkahelmen maastoihin. Nämä maastot ovat pitkälti metsäpolkua ja metsäteitä.

Voit kulkea Rivonmäen reitin osuuden kävellen, pyöräillen ja lastenvaunujen kanssa. 110-tien eteläpuolella lastenvaunujen kanssa ei pääse kulkemaan eikä pyöräilyä suositella maaston vaativuuden vuoksi. Sähköavusteisen maastopyörän käyttö on 110-tien eteläpuolella kielletty.

Käyntiosoitteet

Vistantie 63
21530 Paimio

Aukioloajat

Aina avoinna (24/7).

Muut yhteystiedot

Puhelinnumero

+358 24745293 , Viheraluemestari , Maksullinen

Aiheeseen liittyvät palvelut

Paimion polku

Paimion polku on yhteensä 17,1 kilometriä pitkä ulkoilureitti. Polku koostuu niin kuntopoluista, metsäteistä, metsäpoluista kuin maantiestäkin.