Siirry sisältöön

Muurahaispolku

Muurahaispolku on noin kilometrin mittainen, helppokulkuinen murskepolku. Reitti kiertää Paimion kotiseutumuseon ja kesäteatterin alueen.

Muurahaispolun varrella on useita tauluja, joissa kerrotaan luontoasioita. Osa tauluista vaihdetaan vuodenaikojen mukaan.

Muurahaispolku on noin kilometrin mittainen ulkoilureitti, joka sijaitsee Paimion Oinilassa. Polku alkaa Paimion kotiseutumuseon parkkipaikalta. Reitti on helppokulkuinen ja lapsille suunniteltu:
* Polku on sopii hyvin lastenvaunujen kanssa kierrettäväksi leveytensä ja tasapohjaisuutensa vuoksi.
* Reitin varrelta löytyy kuvitettuja tauluja, jotka kertovat alueen luonnosta ja eläimistä.
* Noin reitin puolessavälissä on leikkipuisto, jossa perheen pienimmät pääsevät esimerkiksi keinumaan hämähäkkikeinussa tai pyörimään pienessä karusellissa.

Muurahaispolku ei kuitenkaan ole esteetön, sillä sen varrella on mäkiä.

Polku kiertää Paimion kotiseutumuseon ja kesäteatterin alueen. Kesäisin osa polusta ja lähtöpaikan pysäköintialue ovat suljettuina teatteriesitysten aikana eli tiettyinä iltoina kesä-heinäkuussa. Talvisin reittiä pyritään pitämään kävelykuntoisena auraamalla ja mahdollisesti hiekoittamalla polkua.

Mikäli saavut polulle autolla, voit jättää auton kotiseutumuseon parkkipaikalle tai Sähköyhtiöntien toiselle puolelle maauimalan eli Ankkalammen pysäköintialueelle.

Käyntiosoitteet

Sähköyhtiöntie 198
21530 Paimio

Aukioloajat

Aina avoinna (24/7).

Muut yhteystiedot

Puhelinnumero

+358 24745293 , Viheraluemestari , Maksullinen

Aiheeseen liittyvät palvelut

Muurahaispolku

Muurahaispolku on noin kilometrin mittainen, helppokulkuinen murskepolku. Reitti kiertää Paimion kotiseutumuseon ja kesäteatterin alueen.