Siirry sisältöön

Leikkipuistot

Paimion kaupunki ylläpitää kahtakymmentä leikkipuistoa, jotka ovat kaikkien käytettävissä leikkimiseen, ulkoiluun tai vaikka puistojumppaan.

Paimion leikkipuistojen käyttö on maksutonta ja vapaata. Puistoja uudistetaan ja huolletaan säännöllisesti.

Leikkipuistot sijaitsevat ympäri Paimion kaupunkia. Puistoista eteläisin on Punttamäentien leikkipuisto Naskarlan kaupunginosassa ja pohjoisin Hossilantien leikkipuisto Hellbergissä.

Jokaisessa leikkipuistossa on taulu, josta löydät tietoa kyseisestä puistosta ja ohjeet hätätapauksia varten. Voit myös tarkistaa kunkin leikkipuiston turvallisuusasiakirjan linkistä ”Leikkipuistot”.

Toimi näin

Tarkista leikkipuistojen tarkat sijainnit ja tiedot niiden omilta sivuilta tai Paimion karttapalvelusta.

Palautetta puistoista voit jättää Anna palautetta -verkkoasiointikanavalla. Valitse tällöin palautteesi aiheeksi leikkipuistot ja viheralueet.

Voit ilmoittaa havaitsemistasi puutteista tai korjausta kaipaavista laitteista myös viheraluemestarille.

Jokaisessa puistossa on taulu, josta löytyy ohjeet hätätapauksia varten. Tapaturman tai muun hätätilanteen sattuessa noudata taulun ohjeita.

Kenelle ja millä ehdoin

Leikkipuistot ovat kaikille avoimia paikkoja ulkoilla ja leikkiä. Puistojen käyttö on maksutonta.

Koirien tai muiden eläinten ulkoiluttaminen puistoissa on kiellettyä.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton

Asiointikanavat

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.