Siirry sisältöön

Kokoustilojen vuokraaminen

Voit vuokrata Paimion kaupungilta erikokoisia kokoustiloja käyttöösi.

Voit vuokrata Paimion kaupungin tarjoamia kokoustiloja omaan, yhdistyksen tai yrityksen käyttöön. Tiloja on tarjolla neljä ja niiden varustelut vaihtelevat keskenään. Tiloista pienin on neuvotteluhuone Peimari, johon mahtuu 13 henkilöä, ja suurin auditorio Paimiosali, johon mahtuu 154 henkilöä. Kokoustilat sijaitsevat Paimion kaupungintalossa.

Kokoustilojen lisäksi Paimion kaupunki tarjoaa Paimiossa toimiville järjestöille vuokrattavaksi järjestötilan, joka sijaitsee Paimion lukion alakerrassa. Minimivuokrausaika järjestötilalle on yksi vuosi.

Toimi näin

Tutustu tarjolla oleviin kokoustiloihin Neuvotteluhuoneet-linkistä. Lisätietoja esimerkiksi varauskäytännöistä ja hinnoista löydät myös Julius-resurssivarauskalenterista kunkin kokoustilan tiedoista.

Tee varaus kaupungintalon palvelupisteessä tai soittaa kaupungin tilojen vuokrauksen puhelinnumeroon.

Tekninen osasto laskuttaa sinulta tilavuokran.

Jos havaitset, että varaamasi kokoustila tai sen laitteisto on viallinen tai hajoaa käytön aikana, soita Paimion kaupungin kiinteistöpäivystykseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Paimiossa toimivat järjestöt voivat vuosimaksua vastaan saada käyttöönsä myös järjestötilan.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksullinen

Tarkista tarkat hintatiedot Neuvotteluhuoneet-linkistä kunkin kokoustilan käyttöohjeista tai Julius-resurssivarauskalenterista kokoustilan tiedoista.

Asiointikanavat