Siirry sisältöön

Liikuntakampanjat

Paimion liikuntapalvelut järjestää erilaisia vuosittaisia liikuntakampanjoja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Liikkuen läpi vuoden kampanjan logo
Liikkuen läpi vuoden logo

Liikkuen läpi vuoden

Uusi liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat. Paimion kaupunki on vuosittain mukana tässä kampanjassa. Lähde siis mukaan liikkumaan ja nostamaan Paimio alueen liikkuvimmaksi paikkakunnaksi.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uuden Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi matkapuhelimesi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Talviliikkuja -kampanja

Talviliikkuja -kampanja 10.1. – 31.3.2023

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta. Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksena.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja

Haastepyöräily -kampanjan logo

Haastepyöräily -kampanja

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja haastaa lounais-suomalaiset pyöräilemään. Lounais- suomesta löytyy paljon pyöräteitä harrastepyöräilyyn, sekä luonto ja monipuoliset maastot antavat mahtavat puitteet maasto- ja retkipyöräilyyn! Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, sekä samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. (liiku.fi).

Paimion kaupunki haastaa kaikki kuntalaiset osallistumaan haastepyöräilyyn 1.5.-25.6.2023

Haastepyöräilyn merkinnät tehdään mobiilikirjaus/nettikirjaus muodossa sovelluskaupoista (Google Play ja App Store) saatavien sovellusten avulla tai nettiselaimella osoitteessa: https://liiku.fi/haastepyoraily. Mikäli sovellusta ei löydy sovelluskaupasta (huom. AppStore), käytä kilometriesi kirjaamiseen edellä kirjattua nettiosoitetta.

Syksyinen Paimio DiscGolfPark

Syysliikkuja -kampanja

Uusin kampanjamuoto, Syysliikkuja, toteutetaan ensimmäinen kerran vuoden 2023 aikana. Ajankohta suoritusten kirjaamiseen on 1.9.-30.11.2023.

Syysliikkuja kampanjan lajeja ovat mm. frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus ja soveltava liikunta.

Tarkemmat infot kampanjasta julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Anna Blomroos, puh. 02 474 5314