Siirry sisältöön

Liikuntakampanjat

Paimion liikuntapalvelut järjestää erilaisia vuosittaisia liikuntakampanjoja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjaN kokonaisuus, , jossa on LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin.

Paimion kaupunki on vuosittain mukana tässä kampanjakokonaisuudessa. Lähde siis mukaan liikkumaan ja nostamaan Paimio alueen liikkuvimmaksi paikkakunnaksi. Paimion kaupunki palkitsee osallistujia arpomalla erilaisia palkintoja koko kampanjakokonaisuuden ajan!

Suoritusten kirjausohje

  1. Hae Liikkuen läpi vuoden nimellä löytyvä sovellus – Android Google Play / Apple App Store tai tee kirjaukset suoraan tästä linkistä: https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden/
  2. Kirjaa oma tiedot ja paina tallenna. Kirjaamalla yhteystiedot osallistut palkintojen arvontaan. Jos kilpailet osana ryhmää, kirjoita ryhmäsi nimi kohtaan työpaikka. (seurat, yhdistykset, työpaikka jne.)
  3. Kirjaa omat liikuntasuoritukset: valitse päivämäärä, merkitse kilometrimäärä ja valitse liikuntamuoto.
  4. Kaksi kirjausta samana päivänä:
    • Merkitse ensimmäinen aktiviteetti painamalla kalenterin päivämäärää, laita kilometrit, aktiviteetti ja tallenna.
    • Lisää seuraava suoritus painamalla logon alla olevaa kohtaa ”Kirjaa aktiviteettisi”, valitse päivämäärä, merkkaa kilometrit ja aktiviteetti ja tallenna.

Tarkemmat ohjeet mm. mobiilikirjaukseen, löytyvät LiikUn nettisivuilta.

LiikU talvella -kampanja 10.1. – 31.3.2024

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potku-kelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta. Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään mobiili- tai nettisovelluksen kautta.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja

LiikU Haastepyöräily -kampanja 1.5.-23.6.2024

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen haastaa pyöräilemään niin koulumatka-, työmatka- tai harrastepyöräilyyn. Kampanjan tavoitteena onkin kannustaa pyöräilemään kaiken ikäisiä ja kuntoisia pyöräilijöitä sekä samalla osallistumaan kuntakisaan oman kuntasi sarjassa. Laitetaan kaikki pyörät pyörimään!

LiikU syksyllä -kampanja 1.9.-30.11.2024

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus ja soveltava liikunta.

Lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Anna Blomroos, puh. 02 474 5314