Siirry sisältöön

Liikuntakampanjat

Paimion liikuntapalvelut järjestää erilaisia vuosittaisia liikuntakampanjoja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Paimion liikuntapalvelut järjestää vuosittain Haastepyöräily -kampanjan yhteistyössä LiikU ry:n kanssa.
Haastepyöräily -kampanjan logo

Haastepyöräily -kampanja

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja haastaa lounais-suomalaiset pyöräilemään. Lounais- suomesta löytyy paljon pyöräteitä harrastepyöräilyyn, sekä luonto ja monipuoliset maastot antavat mahtavat puitteet maasto- ja retkipyöräilyyn! Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, sekä samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. (liiku.fi).

Paimion haastepyöräily 1.5.-26.6.2022

Haastepyöräilyn merkinnät tehdään mobiilikirjaus/nettikirjaus muodossa sovelluskaupoista (Google Play ja App Store) saatavien sovellusten avulla tai nettiselaimella osoitteessa: https://m.tarzani.com/haastepyoraily. Mikäli sovellusta ei löydy sovelluskaupasta (huom. AppStore), käytä kilometriesi kirjaamiseen edellä kirjattua nettiosoitetta.

Talviliikkuja -kampanja

Paimion kaupunki oli mukana Talviliikkuja -kampanjassa 10.1. – 31.3.2022.

Kampanjan tavoitteena oli haastaa ja motivoida liikkumaan. Liikuntamuotoina olivat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Kuntakisassa oli kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehtiin mobiili- tai nettikirjauksena. Tässä alla tarkempaa tietoa:

Mobiili- ja nettisovellus löytyvät linkin: https://tarzani.com/m/talviliikkuja/ takaa.

Kirjausohjeet löytyvät osoitteesta: www.liiku.fi/talviliikkuja

Lisätietoa liikuntakampanjoista saat kaupungin liikuntapalvelusta: