Siirry sisältöön

Varha tutuksi - info- ja keskustelutilaisuus (etätilaisuus)

Hyvinvointialueen asiakkaille suunnattu infotilaisuus, joka järjestetään suorana etätilaisuutena mutta se on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Ajankohta:
19.12.2022 klo 18:00–19:00

Sijainti:
Etätilaisuus

Lisätiedot:
varha.fi

Järjestäjä:
Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Linkki tapahtuman sivulle

Varsinais-Suomen hyvinvointalueen logo, jossa teksti Varha, Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Varha tutuksi -live-infossa esitellään Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta (Varhaa), käydään läpi asiointipisteitä ja asiakaspalautekanavia, sekä käsitellään asiakkaita mahdollisesti askarruttavia aiheita.
Liven kesto 50–60 minuuttia, tilaisuuden voi katsoa myös jälkikäteen tallenteelta.
Klikkaa itsesi mukaan liveen tästä: https://stream.sst.fi/cast/varha-tutuksi
Voit osallistua keskusteluun chatilla tai lähettää toiveesi käsiteltävistä teemoista ennakkoon tällä lomakkeella: https://forms.office.com/e/JxMAVZRyJL
Mukana keskustelussa ovat hyvinvointialueen sote-palveluiden tulosaluejohtaja Mikko Pakarinen, ikääntyneiden palveluiden tulosaluejohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen ja asiakkuusjohtaja Pasi Oksanen.

💜
Vuoden 2023 alusta sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalvelusta Varsinais-Suomessakin vastaa hyvinvointialue, Varha. Uudet toimintamallit auttavat kuntia tuottamaan entistä korkeatasoisempia, tasalaatuisempia ja ketteriä palveluita, jotka ovat kaikkien saatavilla.

Vaikka elämme isojen muutosten aikaa, jatkuu ammattitaitoinen terveydenhoito kuten ennenkin. Jatkossakin varsinaissuomalaiset voivat asioida tutuissa paikoissa, tuttujen ammattilaisten kanssa. Olet hyvissä käsissä, edelleen!

Takaisin tapahtumiin