Siirry sisältöön

Sisäinen jumalatar

Voimaannuttava nainen, sisäinen Jumalatar! ♥ Tuntuuko sinusta välillä vähän tyhjältä ja haet itseäsi? Miksi ja mihin sisäinen energiasi on päässyt loppumaan? Välillä tuhlaamme energiamme, sekä uuvutamme itsemme loppuun. Feministinen voimaannuttava energia on meidän sisällämme. Sen saamme esiin, kun teemme asioita joista nautimme, tunnemme kauneutta ja sitä kautta voimaannumme, luomme ja annamme luovuuden viedä! Siitä koostuu "Sisäinen Jumalatar" päivä. Me luomme ja nautimme, herättelemme sisäistä voimaa ja kauneutta. Päivä huipentuu valokuvaukseen. Olet saanut olla ja nauttia, mielesi on kohonnut ja sisäinen Jumalatar on herännyt. Tallennamme tämän hetken kuvaksi, jonka saat kotiin. Se on muisto sinulle päivästä jolloin annoit itsellesi luovuuden ja naiseuden siivet. Sisäinen Jumalatar ja sisäinen kipinä on palannut ja saat siitä voimaa. ♥

Ajankohta:
18.3.2023 klo 11:00–16:00

Sijainti:
Pionin Voima
Vistantie 19, 3.krs 21530 Paimio

Lisätiedot:
https://pioninvoima.fi

Järjestäjä:
Pionin Voima

Linkki tapahtuman sivulle

Muista, kaikki se voima on sinun sisälläsi.
Tervetuloa voimaannuttamaan itseäsi feminiiniseen energiaan.
Järjestämme Pionilla "Sisäinen Jumalatar" lauantaina 18.3.

Ohjelmassa on:
Mielikuvamatka 🧘‍♂️
Unelmakartan teko
Intuitiokorttien tulkinta
Kukkaseppeleen teko 🌸
Valokuvaus (Yksi kuva 30x20 kuuluu hintaan) 📸
Päivän aikana on tarjolla pientä suolaista ja makeata syötävää. 🥂

Ohjaaja:
Aino
Aino on terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja, jolla on osaamista myös kognitiivisesta lyhytterapiasta sekä Minnesota-mallisen terapian parissa työskentelystä. Koulutukseltaan hän on lisäksi mm mindfulnessohjaaja sekä äänimaljahoitaja. Ainolle tärkeitä teemoja ovat lempeys itseään kohtaan, hiljentyminen sekä oman voiman löytäminen.

Maria
Maria on lapsenmielisen utelias psykoterapiakoulutettava, jonka sydän sykkii ihmisyydelle ja sen ymmärtämiselle. Hänellä on pitkä kokemus sairaanhoitajana ihmisen mielen parissa työskentelystä, jota hän nyt syventää opiskellen psykoterapeutiksi ja tehden koulutuspsykoterapiaa. Lisäksi Maria syventää osaamistaan säännöllisesti retriitteihin osallistuen sekä hiljentymällä oman mielensä kuunteluun.

Valokuvaaja Jyri Tengström
Luon kuvaustilanteessa turvallisen ja rauhallisen ympäristön Teille olla Te. Kuvaukseen tuleminen ei vaadi aiempaa kuvauskokemusta, ohjeistan kuvauksessa teidän toiveenne mukaan.
// Halu luoda uutta, kohdata, nostaa ihmisiä ylöspäin ja taltioida tärkeitä hetkiä, tekee työstäni ainutlaatuista //
Jyrin nettisivut:
https://www.jyritengstrom.com/

Olet tervetullut hakemaan sisäistä voimaa yksin tai esimerkiksi ystävän, äidin tai siskon kanssa sekä viettämään yhteistä aikaa luovuuden parissa.

Tapahtuman hinta on 170e
Kahdestaan tullessa hinta on 150e/hlö.
Early bird 140e. Early bird hinta on voimassa 3.3. asti.
Maksu 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumiset ovat sitoutuvia.
Perutusehdot: Maksu palautetaan vain painavista syistä, kuten sairastumisesta johtuen. Voit halutessasi luovuttaa paikan tutullesi, jos osallistumisesi estyy muusta syystä johtuen.
Ilmoittautumiset:

www.pioninvoima.fi
Pioni@pioninvoima.fi
040 1714 839

Takaisin tapahtumiin