Siirry sisältöön

Nunnia ja konnia -kesäteatterimusikaali

Museomäen kesäteatterilava täyttyy mukaansatempaavalla musiikilla ja rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa!

Ajankohta:
17.6.2022 klo 19:00–15.7.2022

Sijainti:
Paimion Teatterin kesäteatterinäyttämö Paimion Museomäellä
Sähköyhtiöntie 198, 21530 Paimio

Lisätiedot:
Lisätiedot: www.paimionteatteri.fi / varaukset@paimionteatteri.fi / lippupuhelin p. 0505537317 (ma-pe klo 14-17)

Järjestäjä:
Paimion Teatteri ry

Linkki tapahtuman sivulle

Discolaulajan urasta haaveileva rääväsuinen Deloris van Cartier joutuu alamaailman gangstereiden murhan silminnäkijäksi ja suojellakseen Delorista poliisit piilottavat hänet nunnaluostariin. Kaikki ei kuitenkaan mene kuten suojelusuunnitelmassa sovitaan ja kaksi hyvin erilaista maailmaa törmäävät räiskyvästi toisiinsa. Discokuningattaren on mahdotonta sopeutua nunnaluostarin kurinalaiseen elämään, mutta kun Deloris ja nunnat löytävät yhteisen sävelen alkaa sunnuntaiaamun messussa puhaltaa uudet tuulet soulin, gospelin ja discon tarttuvassa tahdissa.

Alan Menken – Glenn Slater – Cheri ja Bill Steinkellner

Alkup. Sister Act the musical
Suomennos: Heikki Sankari, Kristina ja Jussi Vahvaselkä

Esityskausi: 17.6. – 15.7.2022

Nunnia ja konnia -musikaali perustuu Whoopi Goldbergin tähdittämään samannimiseen elokuvaan (1992). Musikaalin musiikin on säveltänyt muun muassa Disneyn klassikkopiirrettyjen luottosäveltäjä Alan Menken.

Paimiossa musikaalin ohjaa Myrskyluodon Maijan (2011) ja Rosvo-Roopen (2017) ohjannut Eija-Irmeli Lahti, joka on myös suunnitellut esityksen näyttämökuvan ja toiminut toisena koreografina. Näyttelijöiden lauluvalmennuksesta vastaa Turun Mikaelinseurakunnan maineikkaan Aboa Gospel -kuoron perustaja ja johtaja sekä laulunopettaja Silvia Koski, koreografiat ovat palkitun tanssinopettaja-koreografi Annika Mutilan käsialaa ja kuusi henkistä livebändiä johtaa kapellimestari Roope Kivimaa. Lavalla nähdään liki 30 henkinen ensemble.

Esityksen puvustuksesta vastaa Marjo Muntola, upeat lavasteet on rakentanut Veikko Entonen ja maskeeraajana toimii Ida Ollula.

Laadukkaasti toteutettu ja mukaansatempaava musiikki, upeat laulajat ja livebändin säestys sekä vauhdikkaat tanssinumerot, herkulliset hahmot ja hersyvä huumori jättävät hymyn huulille pitkäksi aikaa. Tätä kesäteatteriesitystä et unohda!

Katsomomme on katettu, joten kesäsadekkaan ei latista tunnelmaa.

Takaisin tapahtumiin