Siirry sisältöön

Kantaattikonsertti: Bach & Buxtehude

Konsertissa kuullaan Buxtehuden ja Bachin kantaatteja.

Ajankohta:
17.3.2024 klo 18:00–20:00

Sijainti:
Paimion kirkko
Vistantie 20

Järjestäjä:
Paimion seurakunta ja Paimion kaupungin kulttuuripalvelut

Linkki tapahtuman sivulle

Paimion Pyhän Mikaelin kirkossa kuullaan maaliskuussa Buxtehuden ja Bachin kantaatteja. Esiintymässä ovat kamarikuoro Musica Vocale, Espoon Barokki -yhtye ja Tomi Satomaa.

Konserttiin on vapaa pääsy, konserttiohjelma 10€. Konsertti järjestetään Paimion seurakunnan ja Paimion kulttuuripalveluiden yhteistyönä, ja se on osa kulttuuripalveluiden kuukausikonsertti-sarjaa.

Lisätietoja esiintyjistä:

Lietolainen Kamarikuoro Musica Vocale on noin 20-25 laulajan kamarikuoro, joka pyrkii iloisella ilmeellä tinkimättömän korkeatasoiseen kuorolauluun. Alun perin Paraisilla perustettu kuoro on toiminut helmikuusta 2019 Liedon seurakunnan yhteydessä.

Espoon barokin yhtyeen kokoonpano vaihtelee esitettävän ohjelmiston mukaan intiimeistä musiikkihetkistä suurimuotoisiin orkesterikonsertteihin. Kokoonpanon jäsenet ovat espoolaisia tai Espoossa työskenteleviä freelance- orkesteri- ja kirkkomuusikoita, jotka ovat erikoistuneet vanhaan musiikkiin. EB yhdistää konserttitoiminnallaan kotikaupungissaan ja lähialueilla toimivat ammattimuusikot, musiikin harrastajat, musiikkipedagogit, sekä tietysti vanhasta musiikista kiinnostuneen yleisön.

Takaisin tapahtumiin