Siirry sisältöön

Hyvinvointitori

Työikäisille suunnattu Hyvinvointitori-tapahtuma Paimion kaupungintalolla, pääpuhujana rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi!

Ajankohta:
7.11.2023 klo 16:30–20:00

Sijainti:
Paimion kaupungintalo
Vistantie 18

Lisätiedot:
Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Matleena Koskinen p. 02 474 5329 tai matleena.koskinen@paimio.fi

Järjestäjä:
Hyte-lautakunnan alaiset toimijat ja EPT-työryhmä

Hyvinvointitoritapahtuman mainos.

Tiistaina 7.11. klo 16.30-20 Paimion kaupungintalolla järjestetään Hyvinvointitori. Tapahtuma on yksi osa ehkäisevää päihdetyöviikkoa ja tapahtuman teemana on mielen hyvinvointi.

Paimion kaupungintalon aulassa esitellään hyvinvointiin, aktiivisen arkeen ja osallisuuteen liittyvää palvelutarjontaa klo 16.30 alkaen. Toimintaansa ovat esittelemässä mm. Paimion hyvinvointilautakunnan alaiset toimijat, Paimion seurakunta, TE-palvelut sekä alueen yrittäjät Voimakas Sali, Pionin voima, Melena ja Kelpaamo. Tule hakemaan itsellesi hyvää mieltä ja piristystä syksyyn!

Tapahtuma huipentuu hyvinvointi-iltaan Hyvinvoinnin lähteellä Paimiosalissa klo 18. Illan aikana kuullaan kokemusasiantuntijoiden tarinat oman henkilökohtaisen elämän kriisistä selviytymisestä sekä masennuksen kanssa elämisestä. Tapahtuman pääpuhujana on lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmi. Rakkaustohtorinakin tunnetun Vuorisalmen luennon aiheena on ”Kaikki paitsi muutos on pysyvää – Miten valjastaa elämän syklisyys voimavaraksi?”.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestää Hyvinvointilautakunnan alaiset toimijat yhdessä Ehkäisevän päihdetyön työryhmän kanssa. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Takaisin tapahtumiin