Siirry sisältöön

Helmi MTB 2024 -tapahtuma

Helmi MTB -tapahtuman yhteydessä käydään matalan kynnyksen maastopyöräilykilpailu, joka haastaa niin kokeneet kuin aloittelijat nauttimaan maastopyöräilystä hyvässä seurassa. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan kilpailukokemusta. Helmi MTB -reitillä on mahdollisuus päästä tapahtuman aikana testaamaan demopyöriä. Helmi MTB -reitit tarjoavat upean mahdollisuuden pyörien testaamiseen. Tapahtumaan kannattaa tulla pyörällä, koska parkkialue on tapahtuman käytössä. Lisää parkkitilaa löytyy lähistöltä, esimerkiksi hiihtotunneli Paipin pihalta (Prosessitie 3, 21530 Paimio).

Ajankohta:
18.5.2024 klo 11:00–15:00

Sijainti:
Hiekkahelmi
Hiekkahelmentie 41 / Valtatie 589, Paimio

Lisätiedot:
Mika Tuominen 0407550126

Muutama maastopyöräilijä metsässä ja tapahtuman perustiedot.

Päivämäärä: 18.5.2024
Tapahtuma alkaa klo 11.00
Lasten kilpailu klo 12:00
Aikuisten kilpailu klo 13:00

KILPAILUN LISÄTIEDOT:
Lähtö: Helmi MTB, Hiekkahelmentie 41, Paimio
Sarjat ja matkat
NAISET/MIEHET (max. 3 x 6 km )
NAISET/MIEHET E-BIKE (max. 3 x 6 km)
LAPSET (610 m pituinen rata)
Osallistuminen on maksuton

YLEISTÄ
Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen kilpailija osallistuu omalla vastuulla ja vastaa itse omasta vakuutusturvasta. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailijalle aiheutuneista ja kilpailijan aiheuttamisista vahingoista. Kaikkien kilpailijoiden tulee tutustua tähän kilpailuinfoon ennen kilpailua. Osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä. Kypärän käyttö on pakollinen.
Lisätietoja saa Mika Tuomiselta 0407550126

ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään torstaina 16.5.2024 klo 23:59. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostilla osallistujan nimi, seura/kotikunta ja ajettava sarja osoitteeseen teehorkko@gmail.com. Jälki-ilmoittautumisen voi suorittaa vielä tapahtumapaikalla klo 12:00 mennessä.
KILPAILIJAN TEHTÄVÄT
Kilpailijan tulee osallistua klo 12:50 ohjaajakokoukseen.
Kilpailun aikana kilpailijan tulee noudattaa järjestäjän merkitsemää reittiä ja huomioitava muut reitin käyttäjät. Kilpailureitillä tulee liikkua roskaamatta ja aiheuttamatta luonnolle tarpeetonta vahinkoa.

REITIN MERKKAUS JA REITTIIN TUTUSTUMINEN
Aikuiset: Reittinä toimii HELMI MTB reitti. Vaaralliset ja erityistä huomiota tarvitsevat paikat on merkattu huomiokylteillä. Reitti merkataan perjantaina 17.5.2024. Reittiin voi tutustua merkkauksen jälkeen.
Lapset: Reitti sijoittuu HELMI MTB lähtöalueelle. Reitti merkataan lippunauhalla lauantaina ennen tapahtuman alkua.

KILPAILUNUMEROT
Kilpailussa käytetään kilpailunumeroita, jotka jaetaan ennen kilpailun alkua. Kilpailunumero tulee palauttaa puhdistettuna. Rikkinäisestä tai hävitetystä kilpailunumerosta veloitetaan 20 euroa.
Lapset saavat omat kilpailunumerot, jotka kilpailun jälkeen saavat itselleen muistoksi.

ENSIAPU
Jokainen reitillä liikkuva on velvollinen huolehtimaan loukkaantuneista kilpailijoista. Mikäli on tarvetta esimerkiksi ensihoidolle, tieto välitetään järjestäjälle.

Takaisin tapahtumiin