Siirry sisältöön

Tee ehdotuksesi Paimio-avaimen saajaksi

Paimion kaupunki ja Paimion Yrittäjät etsivät jälleen Paimion avaimilla palkittavia elinvoimakehittäjiä. Omaa ehdokasta voi ehdottaa sunnuntaihin 21.4. asti.

Piirroskuva Paimio-avaimesta.

Kuka tahansa voi tehdä esityksen palkittavista, ja ehdotusten perusteella palkintotoimikunta päättää palkittavat, jotka huomioidaan erillisessä SunPaimio- tapahtumassa, joka järjestetään Paimion Parantolassa (Alvar Aallontie 275) torstaina 16.5. klo 18.

Äänestää voi joko:

  • Kunnallislehden verkkosivuilla (josta löydät myös tiedot aiemmin palkituista) tai
  • lähettämällä sähköpostin osoitteeseen toimitus@kunnallislehti.fi. Otsikoi viestisi: PAIMIO-avain

Ehdota palkittavaksi toimintaa tai tekijää: kyseeseen voi tulla yhdistyksen, yrityksen, yrittäjän tai yksityishenkilön tekemä työ, joka tuo alueelle elinvoimaa tai edistää sitä. Lisää mukaan perustelut.

Palkittavat nimeää tuomaristo, johon kuuluu yrittäjien ja kaupungin edustajat.

Taustatietoja Paimio-avaimesta

Paimio Avain on muutama vuosi sitten kehitetty palkinto, joka jaetaan henkilölle tai toimijataholle, joka on panostanut paikalliseen elinkeinotoimintaan ja nostanut toimillaan paimiolaisen tekemisen profiilia. Avaimia on eri tasoisia, eli perusavain on puinen ja mikäli avaimen saaja on palkittu jo aiemmin, seuraava avaintaso on nahkainen.

Palkittavat voivat olla yritysten tai yhteisöjen edustajia, tai henkilöitä, jotka vapaa-ajallaan tai työtehtävissään ovat olleet vahvistamassa paikkakunnan hyvinvointia. Elinkeinotoiminnan lisäksi kyse voi siis olla sellaisestakin tekemisestä, joka on vapaaehtoista toimimista yhteisön ja ympäristön hyväksi. Siis kaikki sellainen, joka luo hyvää ympärilleen ja vahvistaa siten paikallista hyvinvointia.

Yrittäjäjärjestö ja kaupunki toimivat tiiviissä yhteistyössä, ja intressissä on kannustaa kaupunkilaisia terveeseen kotiseutuylpeyteen. Kaupunki kun ei ole pelkkä organisaatio, vaan ihmisten ja toiminnan kokonaisuus.