Siirry sisältöön

Paimio on tänäkin vuonna mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa!

Yle järjestää keväällä 2024 Miljoona roskapussia -kampanjan, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa sekä merkitsemään kerättyjen roskapussien määrä roskalaskuriin.

Mekin olemme mukana Miljoona roskapussia kampanjassa.

Paimio on tänäkin vuonna mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa! Huhtikuun puolessa välissä roskalaskuri avautuu ja sinne pääsee taas lisäämään keräämänsä roskapussit. Roskia saa, ja kannattaakin, kerätä myös kampanjan ulkopuolella, vaikka ympäri vuoden.

 

Mistä on kyse?

Yle järjestää keväällä 2024 Miljoona roskapussia -kampanjan, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa sekä merkitsemään kerättyjen roskapussien määrä roskalaskuriin osoitteessa yle.fi/miljoonaroskapussia

Kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2023 ja sen aikana roskapusseja kirjattiin laskuriin 210 372 kpl. Laskuri jatkaa tästä luvusta avautuessaan. Kampanja on käynnissä 15.4.–5.6.2024. 

Kampanjan kumppaneiksi on tässä vaiheessa ilmoittautunut mukaan 140 kaupunkia ja kuntaa, useita ympäristön hyvinvointiin liittyviä tahoja sekä Opetushallitus.