Siirry sisältöön

Lähde suunnittelemaan Paimio 700 -juhlavuoden suurtapahtumaa, Taiteiden yötä

Taiteiden yö -tapahtuma on tarkoitus järjestää Paimion keskustassa, Vistantien varrella perjantaina 22.8.2025 (noin) klo 18 – 24.

Piirroskuvat mäkihyppääjästä, pyöräilijästä, jalkapalloilijasta ja skeittaajasta.

Suunnittelutapahtumaan ovat tervetulleita kaikki tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet tahot, mutta erityisesti välillä Tapahtumatalo Isku – Urheilupuisto välillä toimintojaan harjoittavat tahot.

Suunnittelupalaveri pidetään tiistaina 23.4.2024 klo 17 Vistan koulun yhteiskoulurakennuksen auditoriossa (Vistantie 31 – 35, sisäänkäynti sisäpihalta). Tässä tilaisuudessa kartoitetaan ensisijaisesti kiinnostuneet toimijat ja tapahtumapaikat (niin sisä- kuin ulkotilatkin). Varsinainen suunnittelu käynnistyy syksyllä 2024. Aloituspalaverissakin on jo mahdollisuus kerätä ideoita ja solmia yhteistyöverkostoja ohjelmasisällön toteuttamiseksi.

Tapahtuman sisällöstä

Sisällöltään tapahtuman on suunniteltu sisältävän monipuolisia ohjelmasisältöjä useassa eri tapahtumapisteessä. Tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasisällöstä. Tapahtuma voi sisältää mm Harrastusmessujen tyyppistä toimintaa (Harrastusmessuja ei järjestetä v 2025), markkinamyyntiä, avoimia ovia, kaupoissa iltamyyntiä jne. Koulu- ja päiväkotipuolella voidaan tapahtumaan osallistua jo iltapäivään sijoittuvalla ohjelmatarjonnalla.

Tapahtuman koordinoinnista vastaa Paimio 700 -juhlatoimikunta, jonka kokoonpano löytyy juhlavuosisivulta paimio.fi/paimio700.

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Kulttuurituottaja Sanni Tuuppa, 02 474 5250
Viestintäsuunnittelija Jouni Lehtiranta, 02 474 5319
etunimi.sukunimi@paimio.fi

Paimio 700 -juhlavuoden logo, ympyräkehän sisällä olevassa vaakunassa on kaksi napakairaa. Lisäksi teksti Paimio 700 - juhlavuosi 2025.
Paimio 700 -juhlavuoden tunnuksen on suunnitellut graafikko Johanna Marttila.