Siirry sisältöön

Kerro ehdotuksesi Paimio 700 -juhlavuoden ohjelmaksi

Paimio 700 -juhlavuositoimikunta pyytää esityksiä juhlavuoden ohjelmaksi vuonna 2025.

Kesäisessä mustavalkokuvassa runsaasti ihmisiä kylämaisemassa. Taustalla näkyy myös Suomen lippu lipputangossa.

Vajaa sata vuotta sitten juhlistettiin Vistalla Paimion 600-vuotista historiaa. Vaikuta siihen miten juhlitaan 700-vuotisjuhlia kahden vuoden kuluttua!

Paimio viettää 700 -vuotisjuhlavuotta kahden vuoden kuluttua eli vuonna 2025.

Juhlavuoden sisältöä suunnittelee Paimion kaupunginhallituksen nimittämä juhlavuositoimikunta, joka on työnsä aloittanut viime lokakuussa. Toimikunta toivoo nyt niin paimiolaisilta kuin Paimion ystäviltäkin ehdotuksia juhlavuoden ohjelmaksi. Tarkoituksena on, että juhlavuosi tarjoaa läpi vuoden monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Ehdotuksia voi tehdä 13.4.2023 asti.

Tässä vaiheessa etsitään siis ideoita juhlavuoden ohjelmaksi, ei niinkään valmiiksi mietittyjä suunnitelmia. Niiden aika on myöhemmin juhlavuosivalmistelujen edetessä. Toki mahdollista on myös nyt esittää pitkälle suunniteltuja ohjelmasisältöjä, jos sellaisia on jo valmiina.

Voit esittää sekä yksittäisiä yleisötapahtumia kuin pitkäkestoisia tai pitkävaikutteisia hankkeita, joita toteutetaan osaksi tai kokonaan juhlavuoden aikana. Voit ehdottaa ohjelmaa, jossa olet (tai yhteisösi) itse toteuttajana, mutta yhtä lailla sellaisia ohjelmaosuuksia, joita toivot vuoden aikana kokevasi.

Lähetä ehdotukseksi Paimio 700 -juhlavuoden ohjelmaksi viimeistään 13.4.2023.

Ohjelmaehdotuksia voi lähettää myös postitse osoitteella Paimion kaupunki / hallintopalvelut, PL 50 21531 Paimio. Lisää kirjekuoren päälle merkintä ”Paimio 700 -ohjelmaehdotus”.

Seuraa juhlavuoden suunnittelun edistymistä osoitteessa paimio.fi/paimio700.