Siirry sisältöön

Kaupunki huomioi palkitut paimiolaisyrittäjät

Varsinais-Suomen Yrittäjien yrittäjägaalassa palkittiin marraskuussa paimiolaisyrittäjistä Outi Aromaa Timanttiristillä ja Deli-Hyle Oy:n yrittäjät Jarno ja Saija Hyle kunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Kaupunki huomioi keskiviikkoisen kaupunginhallituksen kokouksen yhteydessä kaikki kolme yrittäjää.

Palkitut yrittäjät yhteiskuvassa

Istumassa Saija Hyle ja Outi Aromaa, seisomassa Jarno Hyle.

Tilaisuudessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markus Kaarlela toi aluksi esille Deli-Hylen yritystaustaa ja iloitsi siitä, että Saija ja Jarno Hyle siirsivät yrityksen toiminnan Paimioon vuonna 2016. Lisäksi Kaarlela toi esille Outi Aromaan 40-vuotisen yrittäjäuran, jonka kunniaksi Timanttiristi yrittäjägaalassa luovutettiin . Hän totesi myös, että paimiolaisilla on etuoikeus saada nauttia paikallisen ulkoilu- ja urheiluvälineliikkeen (Pyöräliike Santala Oy) hyvästä tarjonnasta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Kaupunginhallituksen huoneessa hallituksen puheenjohtaja Markus Kaarlela puhui palkituille sekä muille kokoukseen osallistuneille.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markus Kaarlela (seisomassa) puhui palkitsemisen yhteydessä. Kuvassa myös kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Seppo Laitinen, Saija Hyle, Jarno Hyle, Paimion Yrittäjät ry:n pj Heli Tommila sekä Outi Aromaa.

Kaupunki huomioi yrittäjät kaupungin viirein ja kukin.