laukku

Opinto-ohjelma 2017-2018

Lukuvuoden 2017-2018 opinto-ohjelma on netissä www.opistopalvelut.fi/paimio, jossa voi myös ilmoittautua.


Kevään 2018 opinto-ohjelma julkaistaan 1.12. Paimio tiedottaa -lehtisessä, mikä jaetaan Kunnallislehden välissä laajajakeluna kaikkiin talouksiin Paimiossa.  


Opinto-ohjelmaa on saatavissa 1.12. alkaen myös Paimion ja Sauvon kirjastoissa, Paimion kaupungintalolla sekä Opiston toimistosta.


kevään kurssit_fb_muokattu


Koko vuoden opinto-ohjelma jaetaan Paimion ja Sauvon alueelle Kunnallislehden välissä 11.8.2017. Talouksiin joissa on mainosten jakokielto, ohjelmaa ei jaeta. Tällöin ohjelman voi hakea Paimion tai Sauvon kirjastoista.


Kansalaisopistojen liitto tarjoaa luentoja opiskelijoille netin kautta. Osoitteessa verkkoluennot.fi voit seurata Suomi 100-juhlavuoden luentoja. Luennot seurattavissa tekijän oikeudellisista syistä vain suorana ko. luennon ajankohtana. Ensimmäinen luento 10.1.2017 klo 18.


Käy tutustumassa!


Koko lukuvuoden kursseille voi ilmoittautua myös vain kevätlukukaudeksi. Tällöin opiskelija maksaa kurssimaksusta puolet.

Kurssin alkamiseen tarvitaan 7 opiskelijaa

Ilmoittaudu kurssille AJOISSA ETUKÄTEEN, sillä peruutamme kurssin 2 arkipäivää ennen alkamista, jos siihen ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita.

Kurssin peruminen 

Opiskelijan on ilmoitettava peruutuksensa ennen kurssin alkua opiston toimistoon (ei opettajalle) puh. 02-4745 316.


Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin alkamisen jälkeen sen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan.


Tutustu myös Paimion opiston sääntöihin ja käytäntöihin.

Uusia kurssi-ideoita ?

Jos sinulla on toivomuksia tai ideoita, millaisia kursseja kannattaisi järjestää, lähetä kurssikuvaukset osoitteeseen kansalaisopisto(at)paimio.fi

Myös palautteet kursseista ja opiston toiminnasta ovat tervetulleita edellä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

 

akrobatia pyramidi

Akrobatiakurssilla lapset oppivat henkeäsalpaavia taidonnäytteitä!