Siirry sisältöön

Urasuunnittelu

Urasuunnittelusta saat potkua työn tai koulutuksen hakuun. Autamme työn hakemisessa, työnhaun asiakirjoissa ja työhaastatteluun valmistautumisessa.

Urasuunnittelu Paimion kaupungin työvoimapalveluissa toteutetaan henkilökohtaisten tapaamisten muodossa, jotka räätälöidään täysin sinun tarpeisiisi, jolloin tapaamisten sisältö riippuu tarpeistasi ja toiveistasi. Urasuunnittelusta saat potkua työnhakuun ja apua koulutuspaikan löytämisessä. Valmennamme sinua työn hakemisessa ja työnteon aloittamisessa. Autamme työnhaun asiakirjoissa ja sparraamme työhaastatteluun.

Toimi näin

Jos haluat apua työnhakuun liittyvissä asioissa, kuten CV:n ja työhakemuksen laadinnassa ja työpaikkojen etsinnässä, tai sopivan opiskelupaikan löytämiseksi, ota yhteyttä yhteen työvoimasuunnittelijoistamme ja sovimme kanssasi henkilökohtaisen tapaamisen. Jos sinulla on halu ja mahdollisuus sitoutua viikoittaisiin tapaamisiin vähintään kolmen kuukauden ajan, voidaan urasuunnittelu toteuttaa myös kuntouttavan työtoiminnan muodossa.

Kenelle ja millä ehdoin

Urasuunnittelu on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille paimiolaisille ja sauvolaisille, mutta mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös työttömyysuhan alla olevia.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton

Asiointikanavat

 • Työvoimasuunnittelija
  +35824745289
  Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)
  +35824745131
  Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)
  +35824745245
  Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)

Palvelupaikat

Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio