Siirry sisältöön

Työsuoritusten tilaaminen

Voit tilata Toimintakeskus Apilan kuntouttavan työtoiminnan pajalta erilaisia työsuorituksia, kuten puu- ja pihatöitä.

Toimintakeskus Apilan kuntouttavan työtoiminnan pajan tarkoitus on tarjota paimiolaisille työnhakijoille välivaiheen kuntoutusta ja tukea matkalla takaisin työelämään tai kouluttautumiseen. Asiakkaat osallistuvat Apilassa monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin ja saavat mahdollisuuden oppia uusia taitoja, vahvistaa vanhaa osaamistaan sekä parantaa elämänhallintataitojaan. Kuntalaiset voivat tilata pajalta erilaisia työsuorituksia.

Puutyöt
Pajalla tehdään omia puutyötuotteita mm. pihakukkalaatikoita, linnunpönttöjä ja erikokoisia säilytysarkkuja. Asiakkaat voivat tilata pajalta myös tuotteita omien mittojen ja suunnitelmiensa mukaan.

Pihatyöt
Tilausten mukaan suoritamme kotitalouksille erilaisia pihatöitä. Nurmikoiden leikkaukset, lumityöt ja haravoinnit ovat kysytyimpien työsuoritusten joukossa.

Toimi näin

Jos olet kiinnostunut tilaamaan työsuorituksen Toimintakeskus Apilasta, voit kysyä työnohjaajalta onko tarpeesi sellainen, johon pajalla pystytään vastaamaan, ja salliiko sen hetkinen työtilanteemme ottaa uusia tilauksia vastaan.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksullinen

Maksusta sovitaan työnohjaajan kanssa.

Asiointikanavat

  • Työnohjaaja
    +35824745160
    Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)
    +358503370245
    Maksullisuustiedot: (pvm/mpm)

Palvelupaikat

Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio