Siirry sisältöön

Lukukampanjat

Kesällä 3.6.-31.8.2024 kirjastossa on käynnissä lasten kesälukukampanja, jossa lohikäärme Tulinen kerää munia pesäänsä! Lisäksi kirjastossa on koko vuoden 2024 ajan käynnissä lukuhaaste sekä hieman kevyempi vaihtoehto - lukubingo. Lukukampanjoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Lohikäärme Tulinen - lasten kesälukukampanja 2024.
 • Lohikäärme Tulinen lennähti kirjastoon ja rakensi sinne pesän. Auta Tulista keräämään pesäänsä hirmuinen kasa munia! Lue tai kuuntele kolme kirjaa ja palauta täytetty osallistumislappu kirjastoon, niin saat kiinnittää Tulisen pesään ihka oikean lohikäärmeen munan. Kesän päätteeksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja!

  Osallistumislapun voit tulostaa tai hakea kirjastolta.

  Kesälukukampanja 2024 – tulostettava lomake (.pdf)

 • Lue vähintään 12 haastekirjaa. Palauta täytetty lomake kirjastoon 9.1.2025 mennessä ja osallistut arvontaan. Lomakkeen voi tulostaa tai hakea kirjastosta.

  Paimion kirjaston lukuhaaste 2024 – tulostettava lomake (.pdf)

 • Bingoruudukkoja täytetään lukemalla niihin sopivia kirjoja. Bingossa pyritään saamaan täysi rivi ruudukon reunasta reunaan tai kulmasta kulmaan (pysty-, vino- tai vaakarivi). Lisää haastetta saa täyttämällä koko bingon. Kirjasto tarjoaa yhden ruudun. Bingolomakkeen voi tulostaa tai hakea kirjastosta. Palauta täytetty lomake kirjastoon 9.1.2025 mennessä ja osallistut arvontaan.

  Paimion kirjaston lukubingo 2024 – tulostettava lomake (.pdf)