Siirry sisältöön

Arkeen Voimaa -toimintamalli

Arkeen Voimaa -ryhmätoiminta on tarkoitettu sinulle, jolla on jokin arjen sujuvuutta haittaava haaste, kuten työttömyys, yksinäisyys, mielialan lasku tai oma tai läheisen pitkäaikaissairaus. Kaikki nämä ongelmat aiheuttavat samankaltaisia oireita, kuten esimerkiksi kipua, uupumusta, unettomuutta tai aloitekyvyttömyyttä.

Arkeen Voimaa -ryhmässä etsitään keinoja, joiden avulla voit tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi ja autetaan näiden muutosten ylläpitämisessä.

Ryhmässä opit suunnittelemaan omaa toimintaasi ja tekemään pieniä muutoksia tehdäksesi arjestasi sujuvampaa. Apunasi toimivat itsehoidon työkalut, esimerkiksi toimintasuunnitelman teko, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot, arkiliikunnan lisääminen, terveyttä edistävä syöminen ja vuorovaikutustaidot, joihin kaikkiin ryhmässä tutustutaan esimerkkien ja harjoitusten avulla. Saat tukea toisilta ryhmäläisiltä, mielialasi kohoaa ja yksinäisyytesi lievenee.

Paimion kevään 2023 Arkeen Voimaa -ryhmä käynnistyy 6.2.2023

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 2,5 tuntia kerrallaan kuuden viikon ajan.
6.2.-13.3. klo 10.00 – 12.30, Paimion opiston Olkkarissa, Vistantie 31-35.

Kiinnostuitko?

Paimion Arkeen Voimaa -ryhmään on jatkuva ilmoittautuminen. Ryhmä on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Ryhmää ohjaavat Matleena ja Pirkko.
Ryhmään voit ilmoittautua sähköisen lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Paimion ArVo -yhdyshenkilöön.

ArVo-yhdyshenkilö

Matleena Koskinen

P. 02 4745329, matleena.koskinen@paimio.fi

 

Arkeen Voimaa -kirja

Arkeen Voimaa -ryhmän aikana käytetään oheislukemistona kirjaa Arkeen Voimaa -pienin askelin kohti sujuvampaa arkea. Ryhmän ajaksi kirjan saa maksutta käyttöön ja palautetaan viimeisellä tapaamiskerralla. Kirjan voi myös hankkia itselleen Paimion kaupungintalon palvelupisteestä 10 € hintaan. Kirjan hankkiminen ei edellytä ryhmään osallistumista.

Kirja on myös lainattavissa Paimion kirjastosta.

Ohita osio
Arkeen Voimaa -toimintamallin esittelyvideo