Siirry sisältöön

Arkeen Voimaa -toimintamalli

Arkeen Voimaa -ryhmätoiminta on tarkoitettu sinulle, jolla on jokin arjen sujuvuutta haittaava haaste, kuten työttömyys, yksinäisyys, mielialan lasku tai oma tai läheisen pitkäaikaissairaus. Kaikki nämä ongelmat aiheuttavat samankaltaisia oireita, kuten esimerkiksi kipua, uupumusta, unettomuutta tai aloitekyvyttömyyttä.

Arkeen voimaa-logo

Arkeen voimaa-logo

Arkeen Voimaa -ryhmässä etsitään keinoja, joiden avulla voit tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi ja autetaan näiden muutosten ylläpitämisessä. Ryhmä kootaan samankaltaisia oireita kokevista ihmisistä, jotka jakavat keskenään ideoita ja kannustavat toisiaan.

Ryhmässä opit suunnittelemaan omaa toimintaasi ja tekemään pieniä muutoksia tehdäksesi arjestasi sujuvampaa. Apunasi toimivat itsehoidon työkalut, esimerkiksi toimintasuunnitelman teko, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot, arkiliikunnan lisääminen, terveyttä edistävä syöminen ja vuorovaikutustaidot, joihin kaikkiin ryhmässä tutustutaan esimerkkien ja harjoitusten avulla. Saat tukea toisilta ryhmäläisiltä, mielialasi kohoaa ja yksinäisyytesi lievenee.

Paimion syksyn 2022 Arkeen Voimaa -ryhmä käynnistyy 28.10.2022

Ryhmä kokoontuu perjantaisin 2,5 tuntia kerrallaan kuuden viikon ajan.
28.10.-2.12. klo 10.00 – 12.30, Paimion kaupungintalon kokoushuone Vistassa, Vistantie 18.

Kiinnostuitko?

Paimion Arkeen Voimaa -ryhmään on jatkuva ilmoittautuminen.
Ryhmään voit ilmoittautua sähköisen lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Paimion ArVo -yhdyshenkilöön.

ArVo-yhdyshenkilö

Matleena Koskinen

P. 02 4745329, matleena.koskinen@paimio.fi

Ohita osio
Arkeen Voimaa -toimintamallin esittelyvideo