Siirry sisältöön

Taiteiden yö -tapahtuman starttipalaveri

Paimio 700 -juhlavuoden yksi suurimmista tapahtumista - Taiteiden yö - on tarkoitus järjestää Paimion keskustassa, Vistantien varrella perjantaina 22.8.2025 (noin) klo 18 – 24. Tapahtuman suunnittelu alkaa starttipalaverilla tiistaina 23.4.

Ajankohta:
23.4.2024 klo 17:00–18:00

Sijainti:
Vistan koulun yhteiskoulurakennuksen auditorio (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)
Vistantie 31-35

Lisätiedot:
Jouni Lehtiranta, Paimio 700 -juhlavuositoimikunnan esittelijä, 050 5867733 & jouni.lehtiranta@paimio.fi

Järjestäjä:
Paimion kaupunki /Paimio 700 -juhlavuositoimikunta

Linkki tapahtuman sivulle

Paimio 700 -juhlavuoden logo, ympyräkehän sisällä olevassa vaakunassa on kaksi napakairaa. Lisäksi teksti Paimio 700 - juhlavuosi 2025.

Paimio 700 -juhlavuoden tunnuksen on suunnitellut graafikko Johanna Marttila.

Vistan koulun yhteiskoulurakennuksen (Vistantie 31-35) auditoriossa järjestetään tapahtuman starttipalaveri, jonka keskeisenä tarkoituksena on hahmottaa tarkemmin tapahtuma-aluetta. Lisäksi kerätään myös ideoita ja ehdotuksia siitä, mitä erilaisia osatapahtumia tuo Taiteiden yö voisi sisältää. Varsinainen sisältösuunnittelu käynnistyy alkusyksystä 2024.

Sisällöltään tapahtuman on suunniteltu sisältävän monipuolisia ohjelmasisältöjä useassa eri tapahtumapisteessä. Tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasisällöstä. Tapahtuma voi sisältää mm Harrastusmessujen tyyppistä toimintaa (Harrastusmessuja ei järjestetä v 2025), markkinamyyntiä, avoimia ovia, kaupoissa iltamyyntiä jne. Koulu- ja päiväkotipuolella voidaan tapahtumaan osallistua jo iltapäivään sijoittuvalla ohjelmatarjonnalla.

Starttipalaveriin ovat tervetulleita kaikki tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet, mutta erityisesti paikalle toivotaan välillä Tapahtumatalo Isku - Urheilupuisto -välillä olevia toimijoita, koska alustavasti osatapahtumia on suunniteltu tuolle alueelle.

Tapahtuman koordinoinnista vastaa Paimio 700 -juhlavuositoimikunta

Takaisin tapahtumiin