Siirry sisältöön

Pop up -lajitteluasema Paimiossa

Lounais-Suomen Jätehuollon pop up -lajitteluasema on syksyllä kiertueella Varsinais-Suomessa ja pysähtyy Paimiossa Paimion Teatterin parkkipaikalle keskiviikkona 20.9. iltapäivällä.

Ajankohta:
20.9.2023 klo 15:00–18:00

Sijainti:
Paimion Teatterin parkkipaikka
Hirsitie 2

Järjestäjä:
www.lsjh.fi/pop-up

Mies avaamassa Pop up -lajitteluaseman luukkua.

Kuva: LSJH

Pop up -lajitteluasema on luotu palvelemaan ennen kaikkea alueen autottomia asukkaita. Asemalle voi tuoda sylillisen verran kotitalouksien vaarallisia jätteitä (muun muassa maalit, liimat, lakat, aerosolit ja ajoneuvojen akut), pieniä sähkölaitteita (esimerkiksi mikroaaltouunit, televisiot ja sitä pienemmät rikkinäiset sähkölaitteet), poistotekstiiliä (kuivat ja puhtaat, käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit suljettuun muovipussiin tiiviisti pakattuna), loisteputkia, LED- ja energiansäästölamppuja sekä paristoja ja pienakkuja navat teipattuna.

Pop up -lajitteluasema palvelee syys–marraskuussa Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaarella, Maskun keskustassa ja Lemussa, Mynämäen Karjalassa, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Ruskolla, Salossa keskustassa, Kiikalassa, Kiskolla ja Särkisalossa, Turussa keskustassa, Lausteella ja Pahaniemessä..

– Pysähdysten tarkat tiedot löytyvät LSJH:n kotisivujen tapahtumakalenterista osoitteesta lsjh.fi. Ne on merkitty myös LSJH:n seinäkalenteriin, joka on jaettu viime vuoden joulukuussa kaikkiin alueen kiinteistöihin, Lounais-Suomen Jätehuollon palveluneuvoja Janne Penttinen neuvoo.

Takaisin tapahtumiin