Siirry sisältöön

Paimion viljelijäilta - KIPSI- ja CAP-väki saman katon alla

Ajankohta:
26.1.2023 klo 15:00–18:00

Sijainti:
Paimion kaupungintalo, Paimiosali
Vistantie 18, Paimio

Järjestäjä:
ELY-keskus

Linkki tapahtuman sivulle

Järjestämme KIPSI-hankkeessa kaikille viljelijöille avoimia viljelijäiltoja Saaristomeren valuma-alueella. Olet lämpimästi tervetullut Paimion viljelijäiltaan. Tilaisuus on kaksikielinen ja toivotamme viljelijät lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan etenkin Paimiosta ja sen lähikunnista.

Paikalla tavattavissa ovat alueesi maaseutuasiamies, maatalousneuvoja, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen CAP-asiantuntija sekä KIPSI-hankkeen asiantuntijat. Kuulet ajankohtaiset asiat CAP-uudistukseen liittyen ja saat halutessasi apua kipsitukihakemuksen täyttämiseen. Maatalousneuvojan kanssa voitte selvittää lohkojesi soveltuvuuden kipsinlevitykseen tai keskustella muista viljelyyn liittyvistä asioista.

Saavu siis paikalle kuuntelemaan tuoreimmat kuulumiset CAP-ohjelmakauden muutoksista ja siitä, miten myös sinulla on mahdollisuus saada KIPSI-hankkeen tarjoamaa ilmaista maanparannuskipsiä omille lohkoillesi! Parannetaan yhdessä peltomaiden kasvukuntoa ja vähennetään Paimionjoen ja muiden lähivesien kautta Saaristomereen valuvien ravinteiden ja kiintoaineksen määrää!

Jos haluat täyttää kipsihakemuksen viljelijäillassa, otathan mukaasi pankkitunnukset, joita tarvitset sähköiseen hakupalveluun kirjautuessa.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma päivitetään KIPSI-hankkeen tapahtumasivulle.

Varsinais-Suomen ELY-keskus tarjoaa kahvit ja laskiaispullat 40 ensimmäiselle paikalle saapuneelle, joten saavu paikalle ajoissa!

Nähdään viljelijäillassa!

Takaisin tapahtumiin