Siirry sisältöön

Yleisötilaisuus tiistaina 7.5. Kriivarin koulun laajennus- ja peruskorjaushankkeesta

Kaupunki järjestää tiistaina 7.5. klo 18 Paimion lukion auditoriossa (Sähköyhtiöntie 2) Kriivarin koulun laajennus- ja peruskorjaushankkeesta.

Kriivarin koulun laajennuksen ja peruskorjauksen julkisivukuvat eri ilmansuunnista.

Kriivarin koulun julkisivukuvat eri ilmansuunnista.

Hankkeessa uudisosa rakennetaan vanhan osan ollessa toiminnassa. Uudisosan valmistuttua koulun toiminta siirtyy väliaikaisesti uudispuolelle vanhan osan peruskorjauksen ajaksi. Peruskorjauksen valmistuttua vanha osa ja uusi osa muodostavat koulukokonaisuuden, jossa opiskelee noin 300 oppilasta.

Koulun laajennus sijoittuu tontilla nykyisen rakennuksen lounaispuolelle ja rakennukset tulevat lopputilanteessa olemaan sisäyhteydessä toisiinsa. Piha-aluetta parannetaan nykyisestä, muodostetaan uusia urheilu- ja leikkialueita ja polkupyörien pysäköintitelineitä. Koko hankkeen yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on ollut, että läheinen metsä voidaan säilyttää oppilaiden käytössä koskemattomana. Suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Juhana Marttinen Arkkitehdit Oy.

Tilaisuuden ohjelma

  • Avaus ja hankkeen taustat (tekninen johtaja Juha Saarinen  / sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen)
  • Suunnitelmien esittely (arkkitehti Juhana Marttinen)
  • Rakentamisurakan toteutus ja aikataulu (arkkitehti Juhana Marttinen)
  • Kysymyksiä / keskustelua

Tilaisuus on suunnattu erityisesti koulun nykyisten ja tulevien oppilaiden vanhemmille, mutta se on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Buffetti avoinna jo klo 17.30 alkaen!