Siirry sisältöön

Pop up lajitteluasema Paimiossa keskiviikkona 20.9.

Pop up -lajitteluasema on luotu palvelemaan ennen kaikkea alueen autottomia asukkaita. Pop up -asema saapuu keskiviikkona 20.9. Paimion Teatterin parkkipaikalla (osoite Hirsitie 2).

Mies avaamassa Pop up -lajitteluaseman luukkua.

Kuva: LSJH

Asemalle voi tuoda sylillisen verran kotitalouksien vaarallisia jätteitä (muun muassa maalit, liimat, lakat, aerosolit ja ajoneuvojen akut), pieniä sähkölaitteita (esimerkiksi mikroaaltouunit, televisiot ja sitä pienemmät rikkinäiset sähkölaitteet), poistotekstiiliä (kuivat ja puhtaat, käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit suljettuun muovipussiin tiiviisti pakattuna), loisteputkia, LED- ja energiansäästölamppuja sekä paristoja ja pienakkuja navat teipattuna.

Pop up -lajitteluasema palvelee syys–marraskuussa Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaarella, Maskun keskustassa ja Lemussa, Mynämäen Karjalassa, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Ruskolla, Salossa keskustassa, Kiikalassa, Kiskolla ja Särkisalossa, Turussa keskustassa, Lausteella ja Pahaniemessä..

– Pysähdysten tarkat tiedot löytyvät LSJH:n kotisivuilta.  Ne on merkitty myös LSJH:n seinäkalenteriin, joka on jaettu viime vuoden joulukuussa kaikkiin alueen kiinteistöihin, Lounais-Suomen Jätehuollon palveluneuvoja Janne Penttinen neuvoo.