Siirry sisältöön

Liikkuen läpi vuoden kampanja

Uusi Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus starttaa talviliikkuja kampanjalla 10.1.2023

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.
Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.
Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Talviliikkuja kampanja starttaa 10.1.2023

Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä osallistumista ja kaikki voi osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.
Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina. Nostetaan Paimio yhdessä oman sarjansa kärkisijoille! Paimion omalle kampanjasivulle pääsee tästä linkistä.
LiikU ja Paimion liikuntapalvelut arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.
Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

Liikkuen läpi vuoden kampanjan logo