Kaupungin kesätöihin 2018 hakeminen

Paimion kaupunki tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia paimiolaisille nuorille. 


Kesätyöpaikkaa voi hakea 16 - 18 -vuotias paimiolainen kaupungin asukas, joka on täyttänyt 16 -vuotta 31.5.2018 mennessä. Kesätöihin palkataan nuoria, jotka eivät kesällä 2017 ole saanut kaupungilta kesätyöpaikkaa. 


Kesätyötä on tarjolla mm. ulkoalueiden hoidossa, vanhuspalveluissa, nuorisopalveluissa ja kirjastossa. Hakemuksen voi jättää niin arvonnan, kuin haastattelunkin kautta. Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakulomakkeella voi valita ensisijaisen ja toissijaisen vaihtoehdon. 


Tästä pääset hakemaan kesätyöpaikkoja:


Kesätyö 2018 arvonta


Kesätyö 2018 haastattelu

 


Mikäli kesätyöpaikan saa sekä haastattelun, että arvonnan kautta, on vastaanotettava haastattelun kautta saatu kesätyö (arvontapaikka siirtyy varanuorelle). Mikäli johonkin paikkaan ei ole hakijoita, valitaan toissijaiselta paikalta hakija.


Työjaksot ovat eri pituisia touko-elokuun välisenä aikana. Jaksojen pituudet ja työajat vaihtelevat työtehtävistä riippuen. Viikkotyöaika on pääsääntöisesti 35t/viikko (90,32% työaika), jolloin koko kuukauden palkka on 796,64€ sisältäen lomarahan. Palkkaus lasketaan aina toteutuneen työajan perusteella.


Arvonnan kautta hakeneille ilmoitetaan 16.4. mennessä arvonnan tuloksista sähköpostitse.


Haastattelun kautta hakeneille lähetetään haastattelukutsut 16.4. mennessä.


Huom. kuntarekryssä on käyttökatko 21.3. klo 19-23 välisenä aikana. Ko. aikana ei voi hakemuksia täyttää tai jättää.