Siirry sisältöön

Kesätyöpaikat

Kaupungin kesätyöpaikat 2023

Kaupunki palkkaa tänä vuonna noin 45 nuorta kaupungin kesätöihin eri pituisille työjaksoille. Kesätyö on osa-aikatyötä jossa päivittäinen työaika on 7 tuntia, jolloin koko kuukauden palkka osatyöajalta on noin 870 € sisältäen lomarahan. Osa kesätyöpaikoista on sidottu järjestettävien palvelujen toiminta-aikoihin ja niissä kesätyöjakso on yhtä kuukautta lyhyempi. Tällöin kesätyöstä maksettava palkka on vastaavasti edellä mainittua palkkaa pienempi. Myös työaika vaihtelee toiminta-aikojen mukaan.

Nuorten kesätyöntekijöiden palkkauksessa noudatetaan voimassaolevia kunta-alan työehtosopimuksia. Huomaathan, että jos olet täyttänyt jo 17 vuotta, niin eläkelakien mukaan palkasta vähennetään eläke- ja työttömyysvakuutusmaksut.

Kesätöihin palkataan nuoria, jotka eivät ole saaneet vuonna 2022 kesätyöpaikkaa kaupungilta. Kesätyöpaikkaa voi hakea 16 – noin 18 -vuotias paimiolainen kaupungin asukas, joka on täyttänyt 16 -vuotta 31.5.2023 mennessä.

Kesätyöpaikkojen haku toteutetaan kahdessa osassa.
1) Hakemuksen ja haastattelun perusteella täytettävät kesätyöpaikat, hakuaika 16.2. – 28.2.2023
2) Arvontavalinnan perusteella täytettävät kesätyöpaikat, hakuaika 13.3. – 26.3.2023

Haun toinen vaihe on käynnissä seuraaviin tehtäviin:

  • Kiinteistönhoidon avustavat tehtävät
  • Viheryksikön puistotyöt
  • Varhaiskasvatuksen eli päiväkotien kesätyöt Tapiolan, Hanhijoen, Lempilän, Ala-Vistan, ja Jokelan päiväkodeissa

Hakuilmoitus on julkaistu www.kuntarekry.fi sivulla. Haettavat kesätyöpaikat löydät helpoiten hakemalla hakusanoilla ”Paimion kaupunki”.

Arvontahaussa kesätyöpaikat arvotaan hakijan laittaman ensisijaisen toiveen mukaisesti. Mikäli arvontahaussa joihinkin tehtäviin ei ole riittävästi hakemuksia tarjolla olevien kesätyöpaikkojen määrään nähden, huomioidaan tehtävän toissijaiset hakijat. Voit  jättää hakemuksen myös tähän hakuun, vaikka olisitkin jo hakenut kaupungin kesätyötä haastatteluvalinnan kautta. Haastatteluvalinnan kautta kesätyöpaikan saaneet eivät osallistu enää kesätyöpaikkojen arvontaan.

 

Haun ensimmäinen vaihe on päättynyt seuraaviin työtehtäviin:

• Leirityöntekijät eli nuorten kesäleirien apuohjaajat, apuohjaaja/leirin somevastaava, keittiöapulaiset sekä leirin yövalvoja
• Kirjastoapulainen
• Museotyöntekijä käsityömuseo Miilaan
• Matkailun ja Sähkömuseon kesätyö
• Kotiseutumuseon kesätyö
• Kriivarin päiväkodin kesätyö
• Vistan koulun toimistoapulainen

Työpaikkojen esihenkilöt ja tiimivastaavat käyvät parhaillaan hakemuksia läpi ja sopivat haastatteluista.