Siirry sisältöön

Tilaa kesämuusikko keikalle!

Paimion kulttuuripalveluiden historian ensimmäinen kesämuusikko keikkailee kesä-heinäkuun ajan eri puolilla Paimiota.  

Kuvassa kitara, jota soittaa mies. Päällä teksti tilaa kesämuusikko keikalle.

Kesämuusikon esiintymispaikat voivat vaihdella kadunkulmista uimarannoille ja kesätapahtumiin. Oletko järjestämässä luontopolkuretkeä, jonka varrelle muusikko voisi tulla keikkailemaan? Kaipaisitko lähileikkipuistoosi musiikkiesitystä? Nyt on mahdollisuus tilata kesämuusikko keikalle eri puolille Paimiota esimerkiksi yrityksesi tiloihin, yhdistyksen kesäkokoukseen tai vaikka kerrostalojen pihalle.  

Kesämuusikko esiintyy akustisesti ja keikan kesto on n. 20 min. Kesämuusikko valmistelee esitettävän ohjelmiston kesän alussa, tyylilajit voivat vaihdella klassisesta poppiin. Esiintymispaikka voi olla ulko- tai sisätiloissa, tilajärjestelyt ovat varaajan vastuulla. Ulkoilmakeikoissa säävaraus. Kesämuusikko ei tule esiintymään yksityiskotien sisätiloihin. 

Tilattavat esiintymispäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta mahdollisuus joihinkin ilta- ja viikonloppukeikkoihin on. Kesämuusikko työskentelee osa-aikaisesti, joten yhdelle päivälle suunnitellaan useampaa keikkaa. Keikat ovat tilaajille maksuttomia, rajoitus 1 keikka / tilaaja.  

Kesämuusikon keikkapyynnöt tehdään sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@paimio.fi. Otsikoi sähköposti ”Kesämuusikko keikalle (tapahtumapaikan nimi)” ja kerro viestissä esiintymispäivän ja kellonajan toive. Keikat vahvistetaan erikseen sähköpostilla ja tarjotaan tarvittaessa vaihtoehtoista aikaa/päivää.  

Seuraa kesämuusikon keikkakalenteria somessa! Kesämuusikko päivittää tulevia keikkoja kulttuuripalveluiden Facebookiin sekä kesämuusikon omille Instagram-sivuille.  

Kesämuusikko on paimiolainen nuori ja on valittu 16–18 -vuotiaiden Paimion kaupungin kesätyöhaussa.