Siirry sisältöön

Suosikkibändi Younghearted esiintymään Paimioon lauantaina 17.8.

Valokeilassa kaksi miestä ja nainen.

Younghearted esiintyy Harrastusmessujen yhteydessä. Kuva: Pietari Purovaara

Keväällä ensimmäistä kertaa järjestetty MunPaimio-asukasbudjettiäänestyksessä paimiolaiset saivat vaikuttaa osallistuvan budjetoinnin kautta, mihin kaupungin rahoja käytetään. Hyvinvointilautakunnan alaisten toimijoiden toteutusehdotuksista paimiolaiset valitsivat tunnetun pop-artistin keikan Harrastusmessujen yhteyteen lauantaina 17.8.2024. 

MunPaimio-asukasbudjettikonsertin esiintyjäksi saatiin kiinnitettyä Suomen suurimmillakin lavoilla esiintynyt Younghearted-yhtye, joka soittaa suomalaisten sydämiin uppoavaa musiikkia. Paimion kulttuuripalvelut vastaavat konsertin järjestelyistä. 

– Asukasbudjettiäänestyksessä ehdotettiin ilmaisia ulkoilmakonsertteja kaupunkilaisille, joista äänestykseen meni tunnetun pop-artistin keikka Harrastusmessujen yhteyteen. Yhtenä toiveena esitettiin nimenomaisesti Youngheartedin konserttia ja se nyt saatiin, kulttuurituottaja Sanni Tuuppa iloitsee.  

Suomenkielistä poppia soittava Younghearted- yhtye on tunnettu herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan. Yhtye on julkaissut kolme albumia ja useita singlejä. Suuren yleisön suosioon yhtye nousi osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun vuonna 2022 tunteikkaalla balladillaan Sun numero. Muita hyvin striimanneita kappaleita ovat hitit Hetkeksi, Vaikeeta, Hullaannun sekä Sun syliin. Yhtye on valloittanut suomen suurimmat keikkapaikat ja festivaalit, ja on tunnettu ennen kaikkea hurmoksellisista keikoistaan. 

Younghearted on perustettu vuonna 2015. Yhtyeeseen kuuluvat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristi Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. 

Ilmaiskonsertti osana Harrastusmessujen ohjelmaa

Kaikille avoin ja ilmainen konsertti järjestetään Harrastusmessujen yhteydessä lauantaina 17.8. klo 14.00 Paimion Jokipuistossa (Sahurintie 5). Harrastusmessuilla kuullaan myös lastenkonsertti Siina & Taikaradio-Orkesterilta, koko ohjelma löytyy Harrastusmessujen nettisivuilta. 

 

Muut MunPaimio-asukasbudjettiäänestyksen toteutuksien järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa ja tulevat toteutumaan kuluvan vuoden aikana.  

Asukasbudjetti on Paimion kaupungin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. MunPaimio -asukasbudjetin tavoitteena on lisätä paimiolaisten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Vuoden 2024 asukasbudjetti on 45 000 euroa, jolla toteutetaan useita ideoita tämän vuoden aikana. Äänestys toteutettiin kahdessa osassa, teknisen toimialan äänestettävä asukasbudjettiosuus 25 000€ ja hyvinvointilautakunnan alaisten palveluiden 20 000€.