Siirry sisältöön

Palveluliikenne maksutonta kesä – heinäkuussa

Paimion kaupunginhallitus päätti 8.5.2024 pidetyssä kokouksessa, että kaupungin sisäinen palveluliikenne on maksutonta 3.6.- 31.7.

Kelta-valkoinen palveluliikenteen pikkubussi.

Maksuttoman palveluliikenteen toivotaan kannustavan lähtemään vaikka kiertoajelulle laitakaupungille, päiväretkelle Parantolaan tai uimaan Hiekkahelmeen (ma, ke, to-reitillä).
Kyytiin pääsee matkanvarren bussipysäkeiltä.

Koulujen kesälomien aikaan iltapäivän koululaiskuljetuksia ei ole tarpeen ajaa. Iltapäivän reitit korvataan aikaisempien kesien tapaan reiteillä, joilla pääsee 110-tien varresta melkein (850m) Hiekkahelmeen ja Helsingin suunnasta tulevilta pikavuoropysäkeiltä Parantolaan kolme kertaa iltapäivän aikana. Ajalla 7.30 – 13.00 palveluliikenne ajaa normaaleilla asiointireiteillä. Reittejä on kaksi: toinen ajetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, toinen ajetaan tiistaisin ja perjantaisin. Kesäaikaan iltapäiväreitit ovat joka päivä samanlaiset.

 

 

Palveluliikenne PA5 siirtyy Föliin elokuussa

Paimio liittyi Föliin vuoden 2024 alusta. Fölin kilpailuttama liikennöintisopimus tulee Paimiossa voimaan 1.7.2024, lukuunottamatta Palveluliikennettä (PA5), joka siirtyy Fölin liikennöintisopimukseen ja aikatauluun 1.8.2024 alkaen. Paimion kilpailuttama sopimus on voimassa 31.7.2024 asti.