Siirry sisältöön

Kulttuurikammari -ryhmän syyskausi alkaa tänään

Omasta kulttuurihyvinvoinnista kiinnostuneille paimiolaisille ikäihmisille suunnattu Kulttuurikammari -ryhmä tarjoaa tekemistä kulttuurin ja taiteen parissa.

Viisi kukkateemaista värikästä vesivärityötä vierekkäin.

Ohjelmassa monenlaista tekemistä taiteen ja kulttuurin parissa. Kuvassa kulttuurikammarilaisten vesiväritöitä.

Paimiolaisille ikäihmisille suunnattu kulttuurikammari -ryhmän syyskausi alkaa tänään. Ryhmä on tarkoitettu omasta kulttuurihyvinvoinnista kiinnostuneille ikäihmisille. Sen tavoitteena on lisätä aktiivisuutta, vahvistaa osallisuutta ja edistää muistiterveyttä taiteen ja kulttuurin keinoin.

Alun perin hankkeena alkanut toiminta on jatkunut syksystä 2021 kaupungin omana toimintana. Kulttuurikammari -ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen kesiviikko-iltapäivisin mm. ryhmätapaamisten, työpajojen ja opastusten parissa. Toimintaa koordinoi Paimion kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, yhteistyötä tehdään erilaisten yhdistysten, kaupungin yksiköiden ja sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa.

Ryhmän toimintaan ovat tervetulleita kaikki paimiolaiset ikäihmiset, niin uudet ryhmäläiset kuin aiempina vuosina käyneet. Mukaan pääsee ilmoittautumalla kulttuurituottaja Sanni Tuupalle p. 02 474 5250 tai kuntapalvelut.fi-sivuston kautta: Kulttuurikammari-ryhmä 2023-2024 – Paimion vapaa-aikapalvelut (kuntapalvelut.fi)

Syksyn 2023 ohjelma:

  • Ke 13.9. Kulttuurikammarin syyskauden aloitus: ilmoittautuminen ja opastus Kaupungintalon alueen historiaan (Vistantie 18)
  • Ke 27.9. Valokuvaus, kokoontuminen kaupungintalon aulassa (Vistantie 18)
  • Ke 4.10. Omatoiminen osallistuminen Vanhustenpäivän tapahtumaan kaupungintalolla (Vistantie 18)
  • Ke 11.10. Sarjakuvatyöpaja, Paimion kaupunginkirjasto (Vistantie 18)
  • Ke 25.10. Alfred Hitchcock elokuva Takaikkuna, Paimion kaupunginkirjasto (Vistantie 18)
  • Ke 8.11. Elämäni biisi, Paltanpuiston palvelukeskus, (Paltantie 4)
  • Ke 22.11. Käyttömuistoja Miilan rakennuksesta ja tutustuminen Käsityömuseon perusnäyttelyihin, Käsityömuseo Miila (Kirjakuja 2)
  • Ti 12.12. Elävän musiikin jumppa jouluteemalla, Paltanpuiston palvelukeskus (Paltantie 4)